Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Illy tenyleg finom, csak heroinaron nyomjak.
Musetti is ott van a topon izben (boven Pellini, Manuel szintje, ez a harom nagyon kedvencem)
Cafe Perte sem rossz (egy fokkal jobb, mint a Piazza d'Oro, szoval boven nem a csucs)Lavazzat szokni kell, elegge egyedi ize van, van akinek bejon, van akinek nem.
Segafredo eleg kommersz, olasz kave alja.Nemet kavesoknak Dallmayr, IO, Helmut Sachers (mondjuk ez osztrak)
Amint viszont sehol nem birok meginni: Vergnano, ZiCafe, Omnia.
Ezektol mindig epet hanyokSarki kifozderol is azert szoktam le, mert eloszor Vergnanot nyomattak, aztan tavaly kikerult egy Manuel tabla, onnantol parszor beultem hozzajuk kavezni, erre iden lecsereltek a joval olcsobb ZiCafera.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Alpine iLX-W690D
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Nvidia RTX 3080TI Founder Edition
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest