Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Egy forgástestet nem fémnyomással vagy nem mélyhúzással (sajtolással) állítani elő az 99%-ban nem reális üzletileg."
??
Miért?
A lemezből készült termékek 99%-a sajtolással készül készül. A kivételt az alumínium termékek jelentik. Hideg folyatásnak nevezik azt a sajtolási módot.Ha nagy mennyiségre van szükség egy wok elkészítésének folyamata, a sajtolás és körbevágás, maximum 1 másodperc lehet. Egyszerre több darabot készítenek. Még a kézzel készített terméket is egyszerűbb ilyen alapanyagból kalapálni.
Aztán bemutatod a japán présgépet, ami ma már tradicionális előállításnak számít. Régi technikával történő présnyomás.
Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
Döglött Róka
veterán
Nem vitattam hogy parasztvakítás. Maga a wok egy olcsó edénynek kell hogy legyen, vékony, könnyű, gyorsan melegedő. Én rendszeresen főzök ázsiai kaját amik általában úgy néznek ki fél órát aprítok, negyedórát főzök.
Öntöttvasban lassan főz az ember, kivétel ha serpenyőről beszélünk. Egy wok ételnek semmi keresnivalója vastag öntöttvas cuccban (pl fried rice).
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Razer Viper Ultimate, kábel nélkül
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Noblechairs Icon black (Karácsony előtt olcsóbban!) A gamer székek királya!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest