- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tagabor
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék. Most jött a telcsi Kínából, de nincs rajta Google services csomag/play store.Megpróbáltam apk-ból telepíteni, de egyik verzióval sem működik. Ezért gondoltam, hogy egy teljes ROM megoldja, gondolom ha pl felkerül a CAPPA féle tisztított abban benne van alapból ami kell.
Viszont soha nem csináltam ilyet, és noha elég jól le van írva itt de nem akarom elcseszni és kinyírni.
Van olyan közületek aki budapesti és némi pénzmagért cserébe megcsinálja nekem?
Asszonynak lesz, az életbe nem akarom többet frissíteni, csak az alap android progik, meg a store kerüljön fel és kész is.
Ha valaki vállalja dobjon rám egy mailt és egyeztetünk
köszi
Gábor
-
HyGy
csendes tag
A needromon megjelent a 4.4.2-es gyári rom. Sikerült valakinek felpattintani? Nekem nem ismeri a fel a telot a flashtool. Lehet valami driver kell hozzá. Valaki csinálhatna belőle CWM-es verziót pls.
-
HyGy
csendes tag
Hello,
Szóval én is beszereztem egy ilyet. Alapvetően jól működik (bár a GPS-el nem vagyok elégedett időnként elég lassan fog teret, de ezt még tesztelni kell, ez a 3. nap hogy használom.)
Viszont ami érdekes, hogy minden éjjel lefagyott eddig (ez 2 éjjelt jelent). valamikor 11 és éjjel 2 között történik. Pontosabban az értesítési led villog rajta, de a bekapcsoló gombra semmi nem történik. Ötlet?
Próbáltam letölteni a MIUI 4.8.29 TD & WCDMA romot, de hibás a link.
köszi
HyGy -
klarkzone
tag
Még egy észrevétel: a videofelvétel, az csak 720p, de az legalább jó, szóval a gyári ROM-mal alapbeállításokon a gyári kamera app 720p-s 3gp videókat csinál. (TD verzió, de szerintem a WCDMA is)
-
klarkzone
tag
Nagyon jó! Én még beleírnám a megjelenési időpontokat, és a készülékek árát.
-
mr_ricsi
veterán
Szia!
"WCDMA típus felbontása: 1280 x 720
TD-SDCMA típus felbontása: 854 x 480"Ez éppen fordítva van, a kínai verzióban van a nagyobb felbontású kijelző.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- Elektromos autók - motorok
- Nők, nőügyek (18+)
- Google Pixel topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Eladó ADP-120VH D adapter Intel NUC-hoz és laptopokhoz
- EVGA SuperNOVA 550 GM SFX+ATX
- ASUS Dual GeForce RTX 4070 SUPER OC Edition 12GB
- Lenovo Ideapad Flex 5 - 14"FHD IPS Érintő - Ryzen 3 5300U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest