- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 04ahgy: A múlt, a jelen, a jövő.
- A lány, aki átformálta az életem 2
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
tagabor
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék. Most jött a telcsi Kínából, de nincs rajta Google services csomag/play store.Megpróbáltam apk-ból telepíteni, de egyik verzióval sem működik. Ezért gondoltam, hogy egy teljes ROM megoldja, gondolom ha pl felkerül a CAPPA féle tisztított abban benne van alapból ami kell.
Viszont soha nem csináltam ilyet, és noha elég jól le van írva itt de nem akarom elcseszni és kinyírni.
Van olyan közületek aki budapesti és némi pénzmagért cserébe megcsinálja nekem?
Asszonynak lesz, az életbe nem akarom többet frissíteni, csak az alap android progik, meg a store kerüljön fel és kész is.
Ha valaki vállalja dobjon rám egy mailt és egyeztetünk
köszi
Gábor
-
HyGy
csendes tag
A needromon megjelent a 4.4.2-es gyári rom. Sikerült valakinek felpattintani? Nekem nem ismeri a fel a telot a flashtool. Lehet valami driver kell hozzá. Valaki csinálhatna belőle CWM-es verziót pls.
-
HyGy
csendes tag
Hello,
Szóval én is beszereztem egy ilyet. Alapvetően jól működik (bár a GPS-el nem vagyok elégedett időnként elég lassan fog teret, de ezt még tesztelni kell, ez a 3. nap hogy használom.)
Viszont ami érdekes, hogy minden éjjel lefagyott eddig (ez 2 éjjelt jelent). valamikor 11 és éjjel 2 között történik. Pontosabban az értesítési led villog rajta, de a bekapcsoló gombra semmi nem történik. Ötlet?
Próbáltam letölteni a MIUI 4.8.29 TD & WCDMA romot, de hibás a link.
köszi
HyGy -
klarkzone
tag
Még egy észrevétel: a videofelvétel, az csak 720p, de az legalább jó, szóval a gyári ROM-mal alapbeállításokon a gyári kamera app 720p-s 3gp videókat csinál. (TD verzió, de szerintem a WCDMA is)
-
klarkzone
tag
Nagyon jó! Én még beleírnám a megjelenési időpontokat, és a készülékek árát.
-
mr_ricsi
veterán
Szia!
"WCDMA típus felbontása: 1280 x 720
TD-SDCMA típus felbontása: 854 x 480"Ez éppen fordítva van, a kínai verzióban van a nagyobb felbontású kijelző.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- Okos Otthon / Smart Home
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- További aktív témák...
- Új Bontatlan iPhone 15 Pro Max natural titanium 256GB
- Új Bontatlan iPhone 15 kék 128GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest