Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
veterán
Ez az egész így parasztvakításnak jó, amivel valószínűleg el fognak tudni adni további EA sútereket (újabb számozott részeket nem ám valami teljesen új eget rengető alkotást) és még pár remasztered gammát. Egyéb értelmét nem látom.
Többen mondták, hogy inkább a fizikára kellene gyúrni már jó ideje és én is ezt az elképzelést támogatnám. Sajnos a physx zsákutcának tűnik ennyi év után, sokkal jobban jártunk volna ha az Ageia megmarad önálló cégként és az akkor elképzelés egy közös keretrendszerré alakul, amit bármilyen hardveren lehetett volna használni. Jelenleg talán a Havoc lehetne egy közös platform a fizikára, amit én integrálnék valamilyen módon a Vulkan és DX12 fejlesztésekbe, ezzel valódi versenyt teremtve a Physx-nek is.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI GeForce RTX 3060 Ventus 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- Új, fóliás XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia) - Beszámítás
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB
- MSI Radeon RX 5700 XT MECH OC 8GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- 27% - SAPPHIRE RX 7900 XTX Nitro+ 24GB DDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest