Hirdetés
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sztyepadzso
őstag
Sziasztok,
Megadta magát az órám, a barométernél beázott. Ha van akit érdekel belőle valami, írjon rám. Postaköltségbe kerül.
-
Sztyepadzso
őstag
Ilyen porblémája senkinek sincs?
-
Sztyepadzso
őstag
Amit kérdeznék még:
Tegnap este óta, ha a jobb felső gomba felkeltem az órát, akkor ezután nem reagál a taperászásra.
Ha viszont dupla koppal keltem fel, akkor igen.
Pár napja lett ugye visszahozva az életbe, ezért megejtek most rajta egy Factory resetet, de ha visszajönne a porbléma, tudtok rá esetleg valamit? Vagy személyes tapasztalt?
Előre is köszi! -
Sztyepadzso
őstag
Sziasztok,
A napokban újra elővettem a polcon porosodó Stratost 2-t, feltettem a Zeppet, kapcsoltam a Google Fit-el a fiókokat, de sajnos csalódottan vettem tudomásul, hogy nem megy át minden adat, meg rosszul megy át.
Eddig egyszerűen a Google fit követte a bringázást, a telefon GPS(P30 Pro) -e miatt teljes pontossággal.
Reggel indítottam a bringázást, ház előtt, majd a cégig tekertem(5km plusz párszáz méter), és ott megállítottam.
Ez van a Zepp-ben:
Fent térkép(ami nem pontos, de van valami, igaz az első 1,5 km nagyjából egy háztömbbel keletebbre rakott, mint az utca, ahol tekertem, holott a fél égbolt látható volt, és megvártam, míg a GPS zölre váltott)
Ez van a Google Fit-ben:
Szóval hülyeség.
Távolság 0,01 a 5,4 km helyett, 12 perc a 16 helyett, átlagos szívritmus más 85 vs 98)-ez a legjobb, honnan veszi a Gfit?
Ennek mi lehet az oka?
A másik kérdésem pedig, hogyha csatlakoztatva van a telefon, akkor mennyi idő alatt talál nektek GPS jelet? Az nem segít neki?
Előre is köszi. -
Sztyepadzso
őstag
Sziasztok,
Ti mivel takarítjatok ki a lyukat az óra hátlapján? -
Sztyepadzso
őstag
válasz
Sztyepadzso #4562 üzenetére
Erre valaki?
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
Liliom9 #4064 üzenetére
Én is köszi a leírást, bár nekem annyival nem volt egyszerőbb, hogy a Stratos mellett, egy MiBand2-m is van(éjszakára ki hordana ekkora cuccot?), akkor látom az időt, meg hogy mikor keltettek fel a gyerekek minket :/
Ez a frankó frissítés miatt meg a MiFit kilépett, és nem működik, úgyhogy függetlenítettem magam tőlük, és támogatva a magya IT szektort, megvettem a MiBandage-t. Az Amazfitben meg csak az óra van.Én nem értem ezeket a fejlesztőket, hogy a saját órájukat nem használják, vagy mi van? A gombok funkciójának elvétele is egy bődületes ökörség volt, de ez sincs messze tőle...
-
Sztyepadzso
őstag
Kapcsold be a telón a helymeghatározást meg a BT-ot, majd utána indíts valamilyen traininget. Ekkor elvileg a telefon GPS-ét használja az első, gyors pozícionálásra( A-GPS).
Ha jól tudom, akkor a GPS-ek több "üzemben" képesek lenni, attól függően, hogy mikor történt utoljára helymeghatározás. Ha ez relative a közelmúltban történt, akkor sokkal gyorsabban találnak jelet, illetve pozíciót. Amennyiben ez régebben történt, a helymeghatározás lassabb folyamat lesz, mindesetre a folyamat előrehaladását a körben megjelenő sugárirányú, piros pácikák jelzik.
[szerk.]
A Te esetedben "cold" startról beszélünk, mert te még nem pozícionáltad be magad vele, ha meg a tesztek során az órát GPS-re is tesztelik, akkor az innen ezer kilométerekre történt. -
Sztyepadzso
őstag
válasz
Mr.Manus #3744 üzenetére
Legjobb tudomásom szerint, a Supercharge igényli a saját, lila nyelvű kábelét, hogy ténylegesen supercharge-al működjön. Enélkül sima 5V-os, kb 1A-es(vagy legkisebb érték az adatlapján) töltőként funkcionál. Ha nem így lenne, és okádná magából a delejt mindenre, amit beledugnak, akkor nem tennének rá USB csatlakozót, hanem Apple módra kitalálnának valamit, amit a vevő csak ott tud használni, mert boldog-boldogtalan felgyújtaná a házát.
Gyakorlatilag amit otthon találsz, és USB port van rajta, az képes tölteni, és gyakorlatilag időkülönbözet nélkül.
Amit én sajnálok, hogy nem építettek be az amúgy is polikarbonát ház aljába egy QI töltőrészt(párhuzamosan a tyúkbelessel), ott látnám értelmét a Reverse Qi töltésnek. -
Sztyepadzso
őstag
válasz
n.karoly #3335 üzenetére
Ez nem hiba, az a kijelző sajátja.
Amikor nincs háttérvilágítás az órán, akkor a kijelző a környzetei fényt tükrözi, de csak 8 színt tud megjeleníteníteni, ezeket:
#ffffff
#ffff00
#ff00ff
#ff0000
#00ffff
#00ff00
#0000ff
Cserébe _elvileg_ napokon át megy.
Ha van háttérvilágítás, akkor természetesen megy a többi szín is. -
Sztyepadzso
őstag
Sziasztok,
milyen mellkaspánot ajánlatok az órához? Nettó marhaságokat tapasztalok, ha az ellipszis tréneren tekerek. Folyamatosan rezeg, kb h magas a pulzus, a gép meg 80-120 között van, terheléstől függően.
-
Sztyepadzso
őstag
Az órának 290 mAh az akkuja. Gyakorlatilag mindegy kéne, hogy legyen, mivel töltöd, annyira kevés, viszont a gyorstöltésre nem hiszem, hogy fel van készítve, mert minek lenne. Ahogy én tudom, egy modern, valamilyen szabványú gyorstöltése alkalmas töltő, és egy gyorstöltésre alkalmas telefon a csatlakozáskor elkommunikálgat egymással, hogy akkor milyen feszültség és/vagy áramerősség értékekkel operálhatnak. És ha nincs közös nevező, akkor lead egy egy kb 1-2 A-es, 5V-os egyenáramot, és kész.
Miután a technológiák egyik fele az áramerősséget(Huawei SuperCharge), másik a feszültséget(Qualcomm Quick Charge) variálja inkább(persze a másik érték se marad érintetlenül),szerintem egyszerüen kimaradt valamelyiknek a támogatása az Amazfit-ből.
Én személy szerint egy Lumia telefon sima, 1A-s töltőfejét használom az óra, meg egy Mi Band 2 töltésére, probléma nélkül. A Mi Band azt hiszem 80 mAh-s, és az se töltődik fel hamarabb, mint az óra, emiatt nem a töltő a kritikus keresztmetszet, szerintem szépen összebeszélnek, h mikor, mekkora töltöttségnél mekkora áramerősséget használhat a töltő, és úgy tölti az órát/band-et.Lehet, hogyha a párom Huawei gyorstöltőjére tenném, egy tizedmásodperc alatt elfüstölne. Nem fogom
-
Sztyepadzso
őstag
Hm.
én most nem értem.
Telefont újraindítottam, beállítottam az appot, h hadd fusson a háttérben, de újraindítottáskor láttam, hogy az amazfit fogyasztása a BT-vel kapcsolatos(nem amazfit, hanem BT ikon volt a 8% merülés mellett).Emiatt kikapcsoltam a BT-ot a telefonon, meg a Wifit. Kijöttem a városba, caak mobilnettel, wifit nem ismerek itt, se az óra (elvileg telefonon kell megadni neki a wifi adatait). Órán beállítom, h séta, és erre megkapom az értesítéseket...
Ismétlem, BT telefonon kilőve, ismert wifi nélkül.
Ezt hogy??? -
Sztyepadzso
őstag
válasz
Sztyepadzso #2554 üzenetére
Kilőttem a futó folyamatok közül is, erre újraindította magát.
-
Sztyepadzso
őstag
Sziasztok,
most frissítettem a telómat Pie-ra, és azt vettem észre, hogy az Amazfit Watch app cudarul szívja az akksit. Meg sincs nyitva, és korlátozva van. Konkrétan 10%-ért felelős a 47-ből, míg a kijelző 9%-ért....
Tapasztaltatok már ilyet? -
Sztyepadzso
őstag
válasz
veressjanos #2331 üzenetére
Vagy egyszerüen berakaod a töltőbölcsőbe, és a gépre dugod, majd bemásolod. Nem kizárt, hogy OTG kábellal is mehet, telefonon keresztül.
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
veressjanos #2242 üzenetére
Szerintem csak kérdezte.
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
veressjanos #1995 üzenetére
Mert Amazfit Verge-nek hívják.
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
worxland #1991 üzenetére
@szpali
Köszönöm mindkettőtöknek a választ! A töltőt még nem használtam, vagy 80%-on volt az óra, amikor bekapcsoltam, fel sem merült bennem. Csak a szíjat cseréltem le egy amazonos fekete acélperecre.
Közben eszembe jutott még valami, amit nem értek.
Tegnap WoT közben direkt folyamatos HR monitorozást kapcsoltam, kiváncsi voltam, egy izgalmas csata végkimenet mennyire dobja meg a pulzust. Nem csalódtam, Felment 140-re az átlagos 60-70 helyett, amit szépen meg is találtam az appban, tegnap este, meg ma reggel is (kollégának akartam megmutatni). Aztán egyszercsak eltűnt, "No heart rate data" áll a grafikon helyén. Hogyan tudnám előbányászni? -
Sztyepadzso
őstag
Sziasztok,
tegnap lettem boldog tulajdonosa az órának. Ami eddig remekül működik.
Szerettem volna zenét rakni az órára otthon, hogy a futáshoz legyen valam. Az óra meg is csinálta a hotspotot, a telefon elkezdett csatlakozni, tolt is át valamennyi mp3-at, de nem tudom mennyit, mert megszakadt, és valamiért úgy döntött, hogy akkor ő inkább a fél méterre lévő routerhez csatlakozik(mármint a telefon), úgyhogy abbamaradt. Most nem tudom, h mi van rajta, meg mi nincs... Hogy lehet láthatóvá tenni az óra tárhelyét?
Köszi előre is a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Huami új sportórája az általunk is tesztelt Amazfit Pace hibáit kívánja orvosolni, elegánsabb küllemmel és kiterjesztett tudáslistával. A Pace 2 olcsó és víz alatt is használható.
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest