Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
paolinho
őstag
válasz
Zsolt74 #4481 üzenetére
Az a helyzet, hogy ahol lakom, ott a legfelső emeleten van a lakás egy viszonylag nagy terasszal. Itt tesztelgetem immáron 4. rommal az órát, de borzasztó lehangoló az eredmény. Gyakorlatilag olyan, mintha megmakkant volna GPS. Elvétve talál csak jelet. Fogalmam sincs, mi történhetett a készülékkel.
-
havri1
félisten
válasz
Zsolt74 #3011 üzenetére
Most Sáomi' powerbankról töltöttem, levéve a gyorstöltést, ilyenkor kevesebbet ad eleve.Mérni mértem, de csak azt méri, amennyit felvesz., az meg 0,014A volt. (Szerintem az óra töltőelektronikája veszi le, nem a bank érzékeli)
Na így felment ugyanúgy szépen (nem lassabban, ugyanúgy kb 1 óra alatt 20%-ról 100%-ra), viszont most sokkal gyorsabban merül. Eddig az új FW-vel 15-18% volt 24h, most éjjel merült 16%-otLehet semmi köze hozzá, csak megint a szokásos hülyesége, hogy beragad valami, de restart sem oldotta meg, merül tovább.
-
havri1
félisten
válasz
Zsolt74 #2883 üzenetére
Ha repülőben nem merült gyorsan, akkor szvsz nem az órának van baja.
Kíváncsi vagyok mit mondanak majd, kérlek jelezd!
Amúgy megvan a véleményem arról a kamuboltról, nagyon durva amit csinálnak. Hivatalos boltból átveszik az árut, felárazva továbbadják, vagy éppen kintről rendelik, mint bárki más, vérlázító. Ha ezt független névvel csinálnák, nem zavarna, de a megtévesztés, meg a hivatalos fb csoportnév.. -
yozsi007
csendes tag
válasz
Zsolt74 #2856 üzenetére
Szia!
Tudom hülyén hangzik, de volt az óra vízben? ( tudom elvileg vízálló /ip68/) de lehet hogy a tied a gomboknál, vagy valahol beázott, és a jelek szerint zárlatos lehet (extrém merülés és melegedés miatt következtettem erre). Ha van rá lehetőséged akkor gariztasd. Nekem van egy pacém ami 1 nap alatt merül, netről vettem itthon, nem akarták javítani, most a fogyasztóvédelemhez fordultam. Szerencsére karácsonyra a családtól kaptam a stratost. -
zhorvath
aktív tag
-
válasz
Zsolt74 #2232 üzenetére
NEkem idáig volt sony smartwatch, samsung gear 2, samsung gear S2, Huawei Watch 1, Samsung Gear S3, Fossil Q Hybrid, Pebble Time Round, Amazfit PAce, Amazfit Stratos. Ezek közül a Fossil és a Pebble maradt meg.
A stratos jó óra, a 6 nap üzemidő überkirály. A transzflektív kijelzőben látom ezeknek az óráknak a jövőjét. De én hamar ráunok ezekre a kütyükre. A Pebble az első, ami több, mint 1 éve megvan.
-
Flagstaff
tag
válasz
Zsolt74 #2168 üzenetére
Láthatóság szempontjából az általad fotózott fekete óralap a finom rajzolat miatt nem a legjobb összehasonlítási alap, vannak sokkal jobban láthatóak is. Olvashatóság valószínűleg mindenkinek mást jelent, nekem az a lényeg hogy ha ránézek az órára, tudjam mennyi az idő. A többi adatot úgyis olyan kis pichányi karakterekkel jeleníti meg bármelyik óralap akár fekete akár fehér, hogy az órát forgatni kell (beltérben meg főleg) és a szemhez közelebb emelni a normál nézési távolsághoz képest. Minél több adat van a kijelzőn, annál zsúfoltabb és annál inkább értelmezhetetlen egyetlen odapillantással. Bár nem vagyok oda a digitális óralapokért - ízlések ugye - ma beállítottam próbából egy pár órára fehér és egy pár órára fekete digitális óralapot a gyári választékból. Az órán lévők közül a fehér tűnt számomra használhatóbbnak és ezért teljesen érthető ha inkább ilyeneket keresel.
A legtutibb a Marek Zima-féle lenne ami kicsit fentebb is látható egy képen, tiszta KÉK számlappal, a többi dolog meg változatlanul szerepelne rajta. Na az nagyon bejönne. :-)
-
Flagstaff
tag
válasz
Zsolt74 #2156 üzenetére
Nekem analóg számlap van -innen az analog elegance race http://amazfit.marekzima.com/analogs/analogs.html - egy ideig használtam a háttérvilágítást, de nem egészen úgy működik ahogy azt elvárnám úgyhogy inkább deaktiváltam. Érdekes hogy számomra analóg óralapból a fekete háttéren fehér mutatók/egyéb csetreszek tűnnek a legkönnyebben leolvashatónak átlag irodai neonfényben és kinti nappali körülmények között. A túl sok infót tartalmazó digitális óralapok egy pillantással nehézkesebben értelmezhetőek. De ez egyéni. Mindenesetre a fekete számlap/fehér csetreszek kombó oka talán az hogy mások számára is azt könnyebb egy pillantással lecsekkolni. És ebben lehet szerepe a transzflektív technológiának is. Fekete háttérrel kevesebb a bejutó fény ezért ami a kijelzőn van az köntrasztosabb mint fehér (ami nem is teljesen fehér) háttéren.
Lépésszámlálás nekem azért érdekes, mert eddig azt hittem ülő munkát végzek de a melóhelyen a raktárban pakolászás-kiszolgálásnál cuccokért szaladgálás is "hoz" napi 6-8000 lépést. Nem a kalória számít, amit az ember elhasznál ez alatt, hanem egy tájékoztatás vagy visszajelzés az ember életmódjáról ha az nem különösebben sportos/aktív.
-
retesz147
addikt
válasz
Zsolt74 #2138 üzenetére
A lépéseknél el kell érni a 10 lépést, hogy elkezdjen számolni.
Tehát, ha lépsz 9-et, nem számol semmit, ha lépsz 11-et, beír 11-et.
Lakásban sokszor nekem se számol, mert nem érem el a 10 lépést (kis lakás). Pl. irodában se számolja azt, ha 6-7 lépésből odamegyek a nyomtatóhoz, ott várok kicsit, majd vissza a helyemre.
Ha terepen vagyok és órákon átt ácsorgunk, ide-oda lépegetünk pár lépést, nem számol semmit.
(mi band-bip is így működnek)
Szerintem ez valahol rendebn is van így.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Huami új sportórája az általunk is tesztelt Amazfit Pace hibáit kívánja orvosolni, elegánsabb küllemmel és kiterjesztett tudáslistával. A Pace 2 olcsó és víz alatt is használható.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videó stream letöltése
- Milyen routert?
- EA Sports WRC '23
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hálózati / IP kamera
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kedvenc zene a mai napra
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Apple Magsafe töltő eladó
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest