Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
turbulencia8 #5136 üzenetére
A hivatalos wayteq szervizbe , telefonon azt mondtak miután rákérdeztem, ha oda szólt a garancia akkor írjam le, hogy méltányosság miatt kérem a kedvezményes javítást , azt ígértek ezer forintból meglesz. Meglátjuk ...Mivel ugye ezek potyognak ki rendesen ... Fiame már vagy fel éve kiesett , enyém meg nem, nem is értem van valami széria ami érintett ebben ?
-
válasz
mackosajt01 #5134 üzenetére
Sztem igen, abból gondolom, hogy én beszéltem a szervizzel, az üveg ragasztás miatt vízálló marad e, az volt a válasz, hogy az esetemben nem lesz bontva az óra haza uh igen. Szóval ha bontani lehet akkor cserélni is sztem...
-
Csak infókent: Én elvittem orashoz a kiesett üveg miatt , elég jó órás hírében áll, meg ragasztotta , sajna fel év és újra kiesett ..Most azt gondolom fel küldöm szervizbe hátha ok tuti ragasztást tudnak...
-
válasz
LustaDick123 #4767 üzenetére
Kosz, én órásra is gondoltam azok is használnak ilyeneket. A héten beugrok majd vele vhova.
-
Sziasztok ! Egy éves stratos hátsó részen az üveg kiesett. Persze pont letelt a garancia. Tudom típus hiba már két ismerősömnek is kiesett de gariztattak. Mit lehet ezzel kezdeni?
koszi -
Sziasztok! Valaki esetleg találkozott olyan problémával, hogy a mail alkalmazasbol ios alatt megjön az értesítés , amikor feloldom a telefont , akar egy óra múlva is újra jön értesítés . Eddig ezt nem csinálta . Esetleg valakinek ötlet mitől lehet?
-
Írtam, hogy eltűntek a bringa adataim. Csak infokent, csináltam egy új bringazast, utána vissza hozta a régi adatokat is...
-
Szasztok. Ma láttam, hogy frissült az ios amazfit app. Futás után szinkronizált m, de most látom, hogy csak a futás adataim vannak mint az órán mint a telon. A bringázás eltűnt teljesen. Valaki esetleg találkozott ezzel a problémával?
-
Igen, persze mondhatjuk, hogy csak az aksi probléma, nálam többször megoldodni látszik a merülés de sajna csak látszik. Most is 2 nap és 8 százalékon vagyok. Az sem igaz, hogy a legutóbbi frissítés miatt van, hanem az azelőtti óta legalább is nálam. Már tudták volna javítani. Nem kicsit vagyok csalódott, szerintem gáz ez így....
Meritettem én is le és újra feltoltottem, reset stb. Utána tényleg nem merült, de pár nap és újra ugyanaz. -
Sziasztok! Nálam is elkezdett pár napja iszonyatosan merülni az óra. Annyit csináltam, hogy leparositottam a telorol az appban, órát restetelte azt utána újra parositottam. Fél tíz óta 1 százalékot merült....
-
válasz
LustaDick123 #2784 üzenetére
Én attól féltem hogy ha a telefonom Bluetooth-kapcsolaton keresztül csatlakozik az órával akkor mi lesz az autós kihangosítóval meg a BT fulessel. De gond nélkül megy uh nem értem annyira a kapcsolodast
-
válasz
veressjanos #2701 üzenetére
Reggel felkeltem, csekkoltam 9 óra 20 perc alvás volt. Délelőtt valamikor levettem a kezemrol és délután mikor felvettem látom 14 óra alvást ír aznapra rendesen mutatta, mikor voltam ébren a többi meg deep sleep volt.. Ezért gondoltam hogy a levett órát úgy vette hogy aludtam. Vagy ez hülyeség?
-
Sziasztok! Most karácsonyra kaptam egy ilyen órát, a kérdésem az lenne, hogy éjjelre felettem, reggelre tok jól mutatta a mély alvás stb dolgokat. Reggeli levettem, de azt látom, hogy ha nincs rajtam síman azt hiszi alszok. Lehet ezt valahogy kikapcsolni hogy most nincs rajtam az óra anélkül hogy kikapcsolnam? Köszi...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Huami új sportórája az általunk is tesztelt Amazfit Pace hibáit kívánja orvosolni, elegánsabb küllemmel és kiterjesztett tudáslistával. A Pace 2 olcsó és víz alatt is használható.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Szólánc.
- Asztrofotózás
- Jelszókezelők
- További aktív témák...
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/10eFT 2db/19eFT 3db/28eFT
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Egyedi telefonszám, szép szám, Vodafone +3670-791-9999, +3670-793-9999
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest