- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
balu1977
senior tag
válasz
sludgeboyx #4558 üzenetére
Én nem piszkáltam csak felraktam.
-
ggeleven
őstag
válasz
sludgeboyx #4010 üzenetére
Hétvégén legkésőbb feldobom, szóval jövök majd a tapasztalatokkal.
-
paolinho
őstag
válasz
sludgeboyx #3824 üzenetére
Én is tesztelem már egy hete, nekem eddig rendben működik. Úgy nézem, hogy a magyar nyelv is mintha bővült volna a szókincsét illetően.
-
sludgeboyx
tag
válasz
sludgeboyx #3763 üzenetére
Nincs vkinek ötlete hogy tudnám megoldani ezt a problémám vagy merre keresgéljek mert túrom a netet de rohadtul nem találok infót erről és már elég ideges vagyok.
Köszi -
ggeleven
őstag
válasz
sludgeboyx #3763 üzenetére
Milyen rendszer? Adminként futtatva esetleg?
-
Zozo0525
őstag
válasz
sludgeboyx #3749 üzenetére
köszi, gyári rom van még rajta.
kipróbálom akkor -
pedrobike
aktív tag
válasz
sludgeboyx #3369 üzenetére
Na én nem akarom már kiprobálni h jo e müködik e...
-
hitman77
senior tag
válasz
sludgeboyx #3362 üzenetére
Ok. Megpróbálom
-
ggeleven
őstag
válasz
sludgeboyx #3345 üzenetére
Amíg csak szoftveres gondom van, addig nem izgulok. Dizájnban és tudásban még mindig remek ár/érték aránya van.
Mi 5s Plus-om több, mint két éves és erősen használva (van, hogy napi 2 töltés+éjszaka) is hoz 5+ óra kijelzőidőt, szóval valamit csak értenek a jó minőségű alkatrész kiválasztáshoz és szoftveroptimalizációhoz. Talán 1, max 2 gyorsabban merülő heti béta rom volt az évek alatt.
-
ggeleven
őstag
válasz
sludgeboyx #3343 üzenetére
Előtte nyomok egy unpairt, de ugyanez a telepítés menete. Most még megvárom, hogy lemerüljön teljesen, majd feltöltöm 100-ra és várom a csodát.Mondjuk a gyári alap is merül azt olvasom, de egy próbát megér.
-
havri1
félisten
válasz
sludgeboyx #3332 üzenetére
Érdemes lenne wipeolni az akksit, mert sokaknál lehet csak a visszajelzés rossz. Full feltölteni, kikapcsolásig hagyni, majd újra 100% tölteni.
A rom hibásan írja ki a %-ot, nem a valósat. Amikor ugrál össze vissza nagyokat, ez általában ennek a következménye. -
sludgeboyx
tag
válasz
sludgeboyx #3331 üzenetére
Érdekes tegnap du 5kor szedtem le a töltőről este 10kor még 100% volt most meg 82%.Az eredeti romot honnan tudom leszedni és vissza tenni?
-
sludgeboyx
tag
válasz
sludgeboyx #3330 üzenetére
Csináltam Factoryt meg újra párosítást adatokat nem töltöttem vissza úgy tűnik helyre billent. 2,5 órája 100% van.
-
ggeleven
őstag
válasz
sludgeboyx #3296 üzenetére
Nincs másik sajnos. Kapsz hibaüzenetet a másolásnál?
-
sludgeboyx
tag
válasz
sludgeboyx #3295 üzenetére
Most meg jó komolyan besz*rok ezen az órán.Kb egy órája szerencsétlenkedem...
Egyébként más magyar nyelvű rom nincs erre az órára? -
ggeleven
őstag
válasz
sludgeboyx #3261 üzenetére
v28 simán lejött nekem. Mi kell? Feldobjam onedrive-ra vagy gdrive-ra?
-
ggeleven
őstag
válasz
sludgeboyx #3199 üzenetére
De legalább tudom, hogy oda is kell képernyőkép.
-
sludgeboyx
tag
válasz
sludgeboyx #3195 üzenetére
Oh basztikuli megvan, csak nem kellett semmi simán beírni a parancsokat aztán go.Francba evvel jól megszenvedtem
-
sludgeboyx
tag
válasz
sludgeboyx #3194 üzenetére
-
ggeleven
őstag
válasz
sludgeboyx #3192 üzenetére
Ezzel nem megy? Nekem mindig hiba nélkül váltott. Nyomj egy factory resetet (utána kínai nyelv lesz) és próbálj rá újból.
Nyelv beállítása:
adb shell setprop persist.sys.language en
adb shell setprop persist.sys.country HU
adb reboot -
bikepank
tag
válasz
sludgeboyx #3190 üzenetére
azzal kezdtem ugyanugy hibára fut
-
$tavros
kezdő
válasz
sludgeboyx #3181 üzenetére
Hogy hogy csak a magyar nyelv kellene?
Eddig mit próbáltál telepíteni? Nem a STRATOSfied romot? Mert abban van magyar nyelv.Szerk:
Így tudsz átváltani rá:
adb shell setprop persist.sys.language hu -
ggeleven
őstag
válasz
sludgeboyx #3181 üzenetére
Na akkor a hiba ellenére lett root? Vagy hogy volt? Ez jó tanulság lehet a többieknek is és beleírnám a leírásba.
A legvégén ott van a nyelvváltás. -
sludgeboyx
tag
válasz
sludgeboyx #3180 üzenetére
Már csak a magyar nyelv kellene
-
ggeleven
őstag
válasz
sludgeboyx #3176 üzenetére
Hát bizony valami gebasz az van. Más fastboot parancs működik?
Pl fastboot getvar unlockedNézd csak ezt a hszt!
236
Miután neki is hibát dobott ugyanúgy próbálta tovább és egyszer csak átváltott neki #-re a jel és le is futott a telepítő. Neki is 0123456789 van fastboot devices-nál.FONTOS, HOGY MINDENKI SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE CSINÁLJA A ROM CSERÉJÉT! VESZÉLYES ÉS GARANCIAVESZTÉSSEL JÁR!
Bocsi a "kiabálásért" és nem személyesen Neked szól sludgeboyx!
-
sludgeboyx
tag
válasz
sludgeboyx #3174 üzenetére
Most eddig jutottam.
Itt v.mi kapcsolódási gond lesz.Amikor fastbootba lép eldobja a kapcsolatot majd újra csatlakozik De lehet hogy ez a csatlakozás nem jó neki v.miért.Ez a fastboot devices 0123456789 jó egyébként?Mert a sima adb devicesnél más a sor. -
zhorvath
aktív tag
válasz
sludgeboyx #3169 üzenetére
Csak egy kérdés, mert hasonlóba én is futottam már, igaz telefonnal.
Akkor USB3-as portra dugtam a telefont és mindig ilyen üzenetet kaptam.
USB2-es portba dugva a probléma eltűnt.
Nem lehet, hogy nálad is ez a baj? -
ggeleven
őstag
válasz
sludgeboyx #3167 üzenetére
Sajnos nem tudom, hogy miért dobott hibát az ideiglenes boot.
Amúgy ha fastbootban van az óra, akkor fastboot devices a parancs.
Illetve a legutolsó képek den kimaradt egy adb root parancs. Utána mehet az adb shell. Azért nem fut le, mert nincs root hozzáférés (csak $ van, nem pedig #). -
sludgeboyx
tag
válasz
sludgeboyx #3164 üzenetére
9. pontnál ezt írja:
pedig minden rajta van az órán... -
sludgeboyx
tag
válasz
sludgeboyx #3164 üzenetére
viszont ha leveszem a töltőről és vissza rakom fastboot alatt akkor az adb devices-nél nem ír semmit csak ezt "List of devices attached" ergo nem látja az órát a gép szerintem
-
zioncsabi
tag
válasz
sludgeboyx #3157 üzenetére
Akkor tovabb nyaggatom majd a dolgot, hogy mukodesre fogjam, remelem sikerul.
Koszi a valaszokat.
-
ggeleven
őstag
válasz
sludgeboyx #3146 üzenetére
Pont az első parancs másolja a legnagyobb fájlt, ami eltarthat 3-5 percig is minden visszajelzés nélkül.
Megcserélem a sorrendet, hogy egyből legyen visszajelzés, hogy rendben megy a másolás.
Egyébként full gyári van most fent? Ha igen, akkor ideiglenes root fog kelleni (ez is be van linkelve, 7es pont).Most már nem állok neki, de a héten megpróbálok csinálni egy videót.
Más.
Amúgy az új számlapok sima apk fájlok (pl: link) és azokkal nem vettem észre merülést. Még anno Pace-en viszont pár hetente mindig összeomlott az aktuális wfz alapú (WOS2 rendszeren). -
ibigi7
csendes tag
válasz
sludgeboyx #2755 üzenetére
Én ezt használom. Nekem bevált. Könnyen felment és elég strapabíró. Kb 1 hét alatt ideért.
-
Gloob
addikt
válasz
sludgeboyx #2762 üzenetére
Én is rendeltem tegnap fóliát hozzá, ma fel is adta kínai barátom, free szállítás volt, TN nélkül, és már meg is írta a TN számot. Majd meglátjuk, hogy valós-e a szám.
-
Astery
senior tag
válasz
sludgeboyx #2757 üzenetére
Én éppen ma kaptam pénz visszatérítést mert november óta nem érkezett meg ez a fólia.
-
havri1
félisten
válasz
sludgeboyx #2757 üzenetére
Amúgy fel lehet ezt a sárgát is szépen rakni, vizesen, nekem sikerült elsőre, miután 2-t elcsesztem
De hiba van fent, nagyon puha. Körömmel annyira könnyen sérül, benne marad a nyoma simán. Lehet az enyém volt nagyon gyenge széria, de ahogy elnézem a képeden, a Tiéd is ilyen puha, tapadós anyagú.
Amit linkeltem, az majdnem üveg merevségű. Kézben tartva széleinél nem hajlik meg. -
havri1
félisten
válasz
sludgeboyx #2755 üzenetére
Jajj az a sárga védőfóliás fólia de szar, kidobtam mind
Írtam róla korábban.
Ez viszont nagyon tuti, ajánlom!
Fél év alatt nem jött fel, egy karc lett rajta, amit elég erősen odacsaptam az ajtónak. -
Digiflex
tag
válasz
sludgeboyx #2667 üzenetére
ja, én is berendeltem szerintem ugyanezt, elég gyorsan megjött, edig hibátlan, minőségi darabnak néz ki. Amúgy érdemes órásoknál is körülnézni, ilyen árfekvésben már lehet válogatni náluk is 22mm-es szíjakból.
(csak 11 usd volt mikor rendeltem)
A műanyag védőkeret bóvli, lepattan könnyen, még töltéskor is, de ha valamit barkácsolok, felrakom rá.
A szilikon jobban védi, de amit én rendeltem, az letakarja a töltő érintkezőket is, vagyis szíjat és szilikont is le kell szedni, ha tölteni kell. Ráadásul ahogy simítom a kijelzőt, felpöndörödik a széle, ami idegesítő. Viszont a védőfilm könnyen és szépen felment, alig lehet észrevenni. De az ujjlenyomatok talán kicsit jobban rajta maradnak. A műanyagot nem zavarja, sem a szilikont. Pár tized mm-rel kisebb, de alig láthatóan. A középre felpakolást kell jól eltalálni. Majd lefotózom nappal. -
válasz
sludgeboyx #2673 üzenetére
Én sem cserélem fél évente mindenem, mert azzal én sem értek egyet. Viszont a mai cuccok amúgy is olyanok(tisztelet a kivételnek), hogy pár éven belül amúgy is meghal. Ha nem dobálja az ember, és nem extrém körülmények között használja, annyit meg azért a külső is túlél.
A két előző telefonom mindegyike szépen teszi a dolgát még egy kollégánál és nem mondanám, hogy gatya állapotban adtam tovább, plusz Stratost sem vettem volna, ha nem hal meg a Pace.De teljesen igazad van, ki-ki válogatja: van aki használ tokot, van aki pedig nem
-
tyukee
csendes tag
válasz
szia! nekem van ilyen keretem, használom is. fényes merev műanyag. szerintem véd, ja és fólia is van rajta. szerintem jól néz ki vele, de ha nem tetszik le lehet venni egy mozdulat az egész. Én a keretet ütöttem oda pár napon belül, így a keret jó megoldási alternatíva.
-
válasz
Mivel 3in1 csomag ezért gyanítom megy együtt a kijelzővédő a kerettel. Illene, ha már úgy adják.
Azt már nem tudom az a keret mennyit rondít a dolgon, de én biztos nem tenném rá..
Azt már csak személyes véleményként tenném hozzá, hogy lassan ott tartunk, hogy mindent szatyorba csomagolva használ mindenki. Nyilván, valamiféle védelem nem árt, de magam részéről utálom a tokokat is, csak akkor használom telefonra is, ha nagyon olyan helyre megyek és muszáj.
Minden topik minden termék tesztnél tele van a designt éltető vagy szidó hozzászólásokkal, aztán meg 6 tokot rak rá mindenki.Magam részéről azért veszek egy szép telefont, vagy egy szép órát, mert szép. Becsomagolva nem az.
-
sebijani1982
senior tag
válasz
sludgeboyx #2662 üzenetére
Védeni mindenképp kell az üveget!
Sajnos nekem szerelés közben megkarcolódott.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával