Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gloob
addikt
válasz
hitman77 #3430 üzenetére
Nekem jelenleg nincs vele semmi bajom. A merülés úgy néz ki, nem jelentkezett már egy hete, amire használom azt mindent jelez, mér. Üzenetek, sms, email, hívás, napi egy ébresztés (délben, ebédidő jelzés) folyamatos pulzus, alvásfigyelés. Hozzáteszem, nem sportolok vele, max egy séta, esetleg kirándulás GPS-es követése.
-
Gloob
addikt
válasz
hitman77 #3377 üzenetére
Biztos, hogy a frissítések okoztak valamit. Addig nem volt semmi gondom. Most is csak annyi, hogy éjszakánként, és csak éjszaka, random merül. Merülés után újraidítva ismét jó! Pedig a telefon is, az óra is rep módban van. Mos mást próbálok ki. Ha jó lesz, akkor megírom.
-
pedrobike
aktív tag
válasz
hitman77 #3287 üzenetére
Kb 1honapos..olyan 35-40 sport tevékenység...a garminokban nemtudom milyen az akksi,de a fenix3,meg aumz epix súlyos minuszokban sem merült le a hidegtől,ja másik agyrém...mai nap...ora-amazfit app-strava,nem szinkronizálnak egymással...semmit nem kapcsoltam ki,vagy be amitöl nem mennének ezek a dolgok
-
pedrobike
aktív tag
válasz
hitman77 #3268 üzenetére
Szia,nekem is ez a bajom,az órának a hideg...reggel elmentem 1orát futni,44%al..éppen h kibirta.bejövök a házba,jo meleg van,visszamegy 24%ra...most estére feltöltöttem,100%ra.1ó30p bringa hidegben...3%ra merült...bent a házban 23%ra visszamegy...na ez miért lehet...visszaviszem lehet gariztatni a lurdyba
-
-
hacs66
tag
válasz
hitman77 #3241 üzenetére
Nem csak a climbing rögzít magasságadatokat. A 3D mód pont a magasságrögzítés bekapcsolását jelenti elvileg, bár futásnál és gyaloglásnál (túrázásnál utóbbi kell) enélkül is figyelembe veszi a szintkülönbségeket. A távolságmérésre nincs hatással, én bekapcsoltam, de semmi különbséget nem tapasztaltam a megszokott futóterepeimen, az óra a saját appjában és a Stravára szinkronizálva is ugyanazokat az adatokat hozza, mint előtte, kikapcsolt állapotban.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Huami új sportórája az általunk is tesztelt Amazfit Pace hibáit kívánja orvosolni, elegánsabb küllemmel és kiterjesztett tudáslistával. A Pace 2 olcsó és víz alatt is használható.
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Autós topik
- Robotporszívók
- Nintendo Switch 2
- Spotify
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OLED TV topic
- 10 000 mAh-t szuszakolt a Realme egy átlagos vastagságú telefonba
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest