Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
félisten
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Az általad említett két rész később van, így én nem vettem őket számításba a döntésnél.
-
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Csakhogy az nem kiterjesztett öngyilkosság, hanem tömegmészárlás. Ha magadat ölöd meg, mert tudsz valamit, amit nem akarsz, hoyg elterjedjen, az öngyilkosság. Ha megölsz még pár ezer embert pluszban, akiknek semmi beleszólása a döntésbe az hidegvérű gyilkosság. A világ úgyis úgy működik, hogy aki elég tehetséges/gátlástalan/jókor volt jó helyen, az felülre kerül és olyan döntéseket tud hozni, ami komolyan befolyásolja mások életét. Bármelyik megoldást választod a három közül, ezek közül a csoportok közül juttatod valamelyiket átmeneti előnyhöz, belátásod szerint. Véleményem, hogy az emberi természetből adódik ez a fajta struktúra. Erről szólt az egész 20. század, hogy hiába találnak ki utópiákat, a hatalom alapvető szerkezete ugyanaz marad mindig, legyen az királyság vagy kommunizmus.
A 4. megoldással csak lemészárolod az embereket, miközben semmi pluszt nem érsz el, a viaskodó csoportok megmaradnak és ugyanúgy marakodnak a hatalmon. Az a rész ezért elfogadhatatlan volt számomra. Ott egy csomó ember, aki csak élni szeretne, látni a családját, neki tökmindegy, hogy ki van hatalmon, nem attól lesz boldog, hogy ez vagy az irányít. Mint ahogy a való életben sem az adja a boldogságot az embernek, hogy melyik politikai erő van a feje felett.
Én egyik választást sem éreztem jónak. Ha én állok ott Jensen helyén, akkor tuti, hogy megmondom Elizának, hogy: Listen, bitch, nem fogod ezeket az előre elkészített szar videókat sugározni, azt fogod kiadni, amit én mondok neked. és akkor majd én megmondtam neki, hogy mi az ami mehet. Persze az is felmerült bennem, hogy ki vagyok én, hogy én döntsem el, hogy hogyan haladjon tovább a világ. De ha már egyszer a nyakamba szakadt a felelősség, akkor olyan lehetőséget válasszak, amit később fel is tudok vállalni.
(#41) Polllen
Olyasmi nem volt
-
Polllen
félisten
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Én azt választottam volna utoljára.
Már nem emlékszem pontosan a végére, de valami olyasmit választottam, hogy a megszerzett infók kiadása megváltoztatás nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- OLED monitor topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- További aktív témák...
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- Lenovo Tab M10 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest