Hirdetés
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- New Game Blitz - 2024
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
dogab93
tag
-
dogab93
tag
Látom mennyit erősödött a dollár,de a lényegen nem változtat.Nem a 3 évvel ezelőtti árról írtam hanem arról ,hogy egy 3 évvel ezelőtti kártya szintjét hozza csak fogyasztásban van javulás.Szerintem nem ártott volna egy gtx 960 szintet megcélozni , lehozni a belépő szintre és egy szavam nem lenne.Így elég komoly teljesítmény különbség van az rx 460-rx 470 között ami közé nem jött semmi,pedig nem hiszem ,hogy ne lenne rá igény.
"Jó, ha az embert emlékeztetik rá, hogy a legerősebb is elgyöngülhet, és a legbölcsebb is tévedhet" Mahatma Gandhi
-
dogab93
tag
Én nem kérdőjeleztem meg a kártya létjogosultságát leírtam,hogy szerintem kiknek és mire lehet jó ez a kártya.Abban igazad van,hogy kevesebbet fogyaszt mint mondjuk egy 270(x) csak az egy 3 éves kártya sőt még régebbi mert egy kozmetikázott hd 7870 lényegében,na most annál kisebb fogyasztást produkálni és kb ugyanolyan teljesítményt hozni 40-45 ezer forintért nem túl acélos szerény véleményem szerint.Használtan ezért a pénzért jobb vásárt lehet csinálni ez tény.
"Jó, ha az embert emlékeztetik rá, hogy a legerősebb is elgyöngülhet, és a legbölcsebb is tévedhet" Mahatma Gandhi
-
dogab93
tag
Jó lett a teszt! Ez az rx 460 szerintem nagyon gyenge kártya 45 ezret tuti nem adnék érte 30-35 körül lenne a reális ára a 4 gigásnak a 2 gigásnak pedig még olcsóbbnak kellene lenni.Egy casual játékosnak mondjuk lol-hoz vagy wow-hoz elég lehet ,de komolyabb játékra karcsú full hd-ra inkább 720p szerintem amire jó lehet ez a kártya.45000 ezerért akarnék kártyát venni tuti ,hogy használtat néznék magamnak ,mert jelenleg újonnan nincs értelmes kártya ennyi pénzért.Egy 370 vagy kis szerencsével egy 2 gigás 380-t vagy esetleg 2 gigás gtx 960-t meg lehet venni használtan 45000 ezerért amik azért jóval értelmesebb teljesítményt hoznak ettől a rx 460-tól.Nekem is lassan kéne kártyát cserélnem és nem vagyok boldog a tudattól ,hogy legalább 70 ezret le kell szurkolnom ,ha normális kártyát akarok venni.(rx 470)Régebben azért 50 ezer forint felett kicsivel már egész jó kártyákat lehetett venni most meg semmi vagy pedig harmatos teljesítmény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Kuponkunyeráló
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Iphone 12 64Gb Black - Kártyafüggetlen - Karcmentes - 87% - Magánszemély
- Anbernic RG405M
- Xbox Series X Black 1TB dobozos konzol
- Fehér Villám új GAMER PC 2év garancia / NVIDIA GTX1660Super / Ryzen5 / 16GB DDR4 /
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest