Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
trebrona
nagyúr
-
F.B.I.
veterán
válasz batai15 #20053 üzenetére
Nincs twrp! Akkor ez most komolyan tégla? Van fastboot, edl, jó romot teszek fel és tégla, mert nem látja a miflash?
Tehát nyitott bootloader hiánya is tégla? De attól még kellene egy fastboot romnak felmenni, nem?
[ Szerkesztve ]
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
RVR400
veterán
válasz F.B.I. #20055 üzenetére
Mivel volt fent TWRP-d, ezért gondolom, hogy nyitott. Ergo Fastboot alatt egy TWRP-t rá tudsz tolni, ami alól újra tudod indítani EDL-ben a telót, és MiflashBeta-val tolhatod rá a fastboot-os ROM-ot.
Vagy mitől zárt volna vissza? Nekem pl Miflash után sem zárt vissza még sosem a BL, nemhogy TWRP-s telepítés után.
Amúgy nem is értem ,hogy hová lett a TWRP-d, ha csak .zip-es flashelés volt.
Az elakad 50%-nál nyitás üzenetét megnézhetnéd, mivel ahogy régebben is írtam, nyitott BL esetén is 50%-nál akad el a MiUnlock, de ugye a hibaüzenet más.
[ Szerkesztve ]
-
F.B.I.
veterán
válasz zeno79 #20056 üzenetére
Én sem. Kiírta, hogy ok, reboot, azóta csak mindegy mit nyomok bevillan a MI logó, aztán egyből megint és ennyi. TWRP-be nem tudok lépni, mert ezt csinálja, hiába engedem fel a MI logó után. Fastboot megy, két gombos EDL megy, csak ugye nincs android eszköz, a qualcommnál meg nem 9008 van, hanem 900E.
Asszony kinyír, bónuszban senkit nem tudok elérni.Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
-
tlala
addikt
válasz F.B.I. #20058 üzenetére
A MiFlash friss, 20160830-as verzió?
Próbáld meg ezt, amit itt leírtam. -
bebolint98
tag
válasz Strayer #19983 üzenetére
A szőlős képtől kezdve cm13-van a telefonon, az alkalmazások vegyesen vannak. FreeDCam betát, a cm gyári kamerát, és a snap camera hdr-t használtam. A szőlő előtti képek miui global dev-en készültek ugyan úgy FreeDCam beta, miui gyári kamera, snap camera hdr, de van egy-két open camerával készült képek is. Természetesen mindegyiknél érdemes átrakni a legjobb minőségre, mert soknál pl. 85-90%-on van, nem értem alapból miért nem a legjobban. És a hdr-t is érdemes bekapcsolni.
-
madrac
senior tag
válasz F.B.I. #20058 üzenetére
A fastboot-os rom-ban van flash_all.bat fájl nem? Miért nem azt indítod el? Kell hozzá szerválni egy fastboot.exe-t is.
Eleve fastboot-os rom felrakásával kellett volna kezdeni, nem twrp alól...
MIUI alapú rom-ra így térünk vissza.[ Szerkesztve ]
-
golyós
addikt
Sikeresen feltettem Eu-ra a Global Devet.
Végül a tiszta telepítést választottam Twrp-ből.
Kíváncsi vagyok a következő OTA bekavar-e?Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
F.B.I.
veterán
Akkó: másik gépen látja a fastboot a telót de hiba üzenetek, EDL pedig ott is 900E végű, device locked üzenetek.
Feltehetően nem véletlenül csinálták a deep flash kábelt. Holnap kipihenve még megpróbálom, amiket ti írtok de attól félek, sajnos ez az a megoldás lesz, amire most várni kell, amíg eljutok egy deep flash kábelig.Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
-
F.B.I.
veterán
Átültem egy régi Thinkpadhoz, arra mindenből a legfrissebbet telepítettem...elkezdte!!!
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Gwent1
tag
Szép Estét twrp-ből visszatettem az adataimat és most jelszót kér a gond az, hogy nem fogadja el amit használok van valakinek ötlete a reseten kívül? köszönöm
Xiaomi redmi note 5 global
-
-
Gwent1
tag
válasz WhiteWalker #20089 üzenetére
Köszönöm a segítséget megoldotta a gondomat
Xiaomi redmi note 5 global
-
Halihólaci
tag
Halihó! Nekünk is megjött a telónk, és döbbenet, de a 18 éves fiam pár órányi nyomkodás után közölte,h ez a teló nem semmi! :-)
Egyenlőre egy hibát talált benne, nekünk is azt írja ki a galériára, mint zoli121-nek
[link]
"Zárt galéria nincs szükség engedélyre"
Zoli a teljes törlést javasolta. A fotók mappa teljesen elérhető, csak a galéria ikonra kattintva nem. Még kivárunk, hátha lesz megoldás, egész délután ezt nyomkodta, nagyon tetszik neki, mindent beállított már rajta. Meg persze azt sem tudjuk honnan indul újra, szóval belenyúltak-e az eustock-nál, mert ezen kívül nagyon jó!
ha esetleg másnál is így van, és tudja a megoldást kérem írjon! -
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Global Stable alatz működik valakinek dual sim-es mód?
-
-
RVR400
veterán
válasz balint355 #20022 üzenetére
Amit viszont nem értek, hogy az eddig jól működő navigációs gombok letiltása opciót miért kellett elcseszni. Eddig megoldotta a játék közbeni felesleges gombvilágítás kérdést, ugyanis letiltva nem világítottak a gombok. Na most le vannak tiltva, nem is működnek, ha simán megnyomja az ember, de a kijelzőt nyomkodva sajnos világítanak.
-
AeSDé Team
őstag
Sziasztok!
Sikerült leejtenem és berepedt a plexi [képek]. Szerencsére a kijelző nem tűnik sérültnek és az érintésekre is mindenhol reagál, szóval nem olyan óriási a probléma.
Mit tehetek azért hogy
1) szebb legyen
2) ne repedjen tovább későbbi ütésektől?Ha így ráteszek egy fóliát, akkor az nem fog belevegősödni a repedések mentén?
Esetleg ismertek itt olyan kollégát aki ért az üveg cseréjéhez?
-
Boss81
senior tag
Sziasztok
Tud esetleg valaki olyan vagy ahhoz hasonló tokot mint a "Love Mei" ütés víz por álló tokjai a redmi note 3-ra ?
-
ktommy91
addikt
válasz AeSDé Team #20095 üzenetére
Szerintem tegyél rá TG-t és nem lesz vele gond. Külön digitizert nem szoktak cserélni, csak a kijelzővel együtt.
Nincs kerítés.
-
D0zeR
tag
Helló, jó lett a global dev frissítés aki feltette írhat róla mik a tapasztalatok. Köszönöm
-
batai15
félisten
fbi kolléga jelentkezz,mi a helyzet?
-
F.B.I.
veterán
válasz batai15 #20099 üzenetére
Csinált elektroműszerész barátom egy nyomógombos deep flash kábelt de nem akar működni - lehet azért, mert le van merülve a telefon - és nem tudom, hogyan kellene tölteni, illetve mikor töltődik, mert töltőre dugva csak a piros led villog és egyáltalán nem melegszik a telefon.
Fastbootból, a hengerő- gomb nyomvatartásával tudom kikpacsolni. Teljesen tanácstalan vagyok, mert így, hogy nem tudom mennyire van feltöltődve, nem merek semminek neki állni.Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest