- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
.DLL
veterán
Káromkodni lenne kedven, de hogy mennyire, már azt is csak ezzel tudnám kifejezni. Húsba maró!
Egy legegyszerűbb dolog nem működik például: rákattintok egy megállóra, és a nevén kívül SEMMIT nem tudok meg róla. Hogy hányas járat, vagy mi az egyáltalán? Ugyan, minek?
Eddig kiírta a számot, megmutatta az útvonalát kiemelve, a környező járatokat is halványan, könnyű volt így felmérni egy üzletnek pl. a környékét, mivel hogy jutok oda, mivel megyek haza.
Ezen kívül túl sok minden fedi a térképet, kikapcsolhatatlanul, ha X-elem akkor dobja az egész keresést vagy útvonalat, nem lehet csak elrejteni például, áá, ugyanmár!Aki ismer az tudja, hogy nyugodt és türelmes ember vagyok, de ezek miatt a tehetetlen, szituációk miatt agyvérzést fogok kapni!
Pedig annyira jól működött eddig, pikk-pakk megvolt minden. -
válasz
Winner_hun #11 üzenetére
Az erdekes nagyon.
-
Winner_hun
félisten
Hmm nekem most újra a régi jött be..
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
raskolnikoff #9 üzenetére
openstreetmap, a térképek linuxa
-
raskolnikoff
őstag
válasz
Mr.Csizmás #5 üzenetére
Whats that?
-
Most nezem en is.
Szakadjon le a kezuk. A regit hasznaltam egesz eddig, nekem jobban tetszik es szerintem gyorsabb is.
Miert nem hagynak valasztasi lehetoseget?
-
Winner_hun
félisten
Én is a régit használtam.
Az miért van hogy firefoxban új, de rossz minőségű, ie-ben pedig régi, de jobb minőségű műholdfelvétel van ugyanazon a helyen?
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
raskolnikoff #4 üzenetére
osm?
-
raskolnikoff
őstag
válasz
Mr.Csizmás #3 üzenetére
Az a vicc, hogy ott is, ha átváltok térkép nézetre, visszaköszön a netes verzió. Igaz, pár sallang nélkül.
-
Mr.Csizmás
titán
earth pro, GEPFREE licenccel?
-
Van akinek bejon... es Te is meg elsz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -50% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Dell 7400 Intel Core i7-8665U
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest