Új hozzászólás Aktív témák
-
bb0t
senior tag
Nem tudom még hányféleképpen kellene leírni, hogy amennyiben nem eszel gyorsan felszívódó szénhidrátokat, és a vércukorszinted nem lő ki az egekbe, ergo az inzulin szinted nem emelkedik meg nagy mértékben, akkor nem fogsz zsírsejtekbe raktározni, szóval nem hízol.
Egyéntől függ, hogy kinél hol van az a küszöbérték. Vannak olyanok, akik zabálhatnak bármennyit, mégsem híznak. Ott hol jön be a kalória matekotok?
Bélflóra, mikrobiom, vércukorszint és egyéb tényezők befolyásolják a hízást, ma már tudjuk, ez nem olyan egyszerű, hogy 5-3=2.
A futás pedig csak tönkreteszi az izületeket.
Nyáron pár alkalommal lementem a terembe, és ott is azt láttam, hogy az emberek 90% nem fut, hanem gyorsgyalogol. Menjetek el gyalogolni inkább, az sokkal jobb, mint a futás.Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Szilveszter mindig a fogadalmakról szól. Az életünk ciklikus körforgásban zajlik, mégis szeretjük, ha a dolgoknak van...
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NBA és kosárlabda topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AutoCAD
- Ukrajnai háború
- OLED TV topic
- Wreckfest 2 - Márciusban indul a korai kiadás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest