- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
-
Bjørgersson
félisten
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nincs tovább. Jön a BF4, és el lesz felejtve a BF3.
-
- = Zk = -
félisten
-
Xaels
félisten
Nekem van elvileg BETA hozzáférésem. Meglesem azért, de a 3-al én sem játszottam 4hete. Nem hiányzik. Belefáradtam abba, hogy próbáltam minél több mindent megszerezni és közben állandóan az egyfegyveres PRO-k verték magukat. Ha jön az új DLC akkor megyek majd én is trollkodni, de szerintem SimCity-re fogok rácuppani a hónapban.
-
- = Zk = -
félisten
-
Xaels
félisten
Sehogy. Lehet még a BF4-el kapunk egy végleges patch-et aztán minden kezdődik elölről a 4-el. Bár, ha az EA erőltetni fogja azt a mikrotranzakciós f@szságát akkor lehet más után kell nézni.
-
- = Zk = -
félisten
oké, ez az utolsó DLC... és aztán?.. hogyan tovább BF3?
...
jöhetne még pár DLC.... a BC2 mapjait átszerválhatnák... -
Bjørgersson
félisten
-
Xaels
félisten
Ebben van valami. Szeretem Firestorm-ot mert jól kitalált pálya, bár CQLarge-on "E" pont olyan felesleges.
Egyetértek abban, hogyha a B2K működött akkor BC2-nél is működne. Atacama, Arica, Heavy Metal és Cold War nem lenne rossz itt sem.
Amúgy még a BC2-ből vissza lehetne hozni a légvédelmet. Szerintem ott jobban működött mint BF3-ban.
-
Janika!2
aktív tag
Na erre kíváncsi leszek.

-
Chabe89
addikt
Nekem nem baj én szerettem a BC2-őt viszont sok ember károgott volna érte, hogy egy rebootolt pálya helyett rakhattak volna bele egy újat. Persze így meg a fordítottja van.
-
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
-
Mappa
addikt
Kiasar Railroad pálya... na az nagyon bejön
-
Puro
aktív tag
Nem rossz

-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Chabe89
addikt
-
roommate
csendes tag
szerintem az eddig megjelent dlc -k közül az armored kill a leg értelmesebb
azokon és a gulf of oman -on játszok a legtöbbet az aftermath -en éa close quarters térképein egyáltalán nem szoktam játszani nem jönnek be
bízok ebben a dlc -ben
szerintem jó lesz -
Xaels
félisten
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Xaels
félisten
-
gianni85
veterán
na itt kezdődik a jó trailer. Nagyon tetszik
-
oriic
HÁZIGAZDA
A havas pálya jöhetett volna az alapjátékba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- INTEL Core i7-13700F 3.40GHz LGA-1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) OEM CPU!
- Asus BTF White GAMING PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- Dell Precision 5560,15.6",FHD+, i7-11850H,16GB DDR4,1TB SSD,Nvidia T1200 4GB VGA,WIN11
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AOC Q27G4XF 27 2560x1440 QHD Monitor 2026.10.27-ig Garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)