Hirdetés
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
7
addikt
Szomorú bizony. De felőlem honoráriumként fizetheted a megélhetését a moderátoroknak...

-
7
addikt
A moderátori feladatkör csak hobbi. Nem jár érte kompenzáció, cserébe olyan kötelezettségünk sincs, hogy fent *kell* lenni. Akkor csináljuk, amikor időnk, energiánk és kedvünk van hozzá.
Amikor Barthezz (vagy bármelyik moderátor) a munkájáról beszél, akkor nem a fórumot értik alatta.

-
válasz
gamek!ller
üzenetére
Nekem sem ez volt a leghosszabb időszak, amit fent voltam, egy-egy ilyen nap hetente beesik, de most valami különös mód lehetetlenül telt. Mondjuk a kollégák is dülöngtek jobbra-balra, úgyhogy ez valami Jedi hatás volt

-
csƵ
addikt
Én meg nem szórakozok ilyenekkel. Ha álmos vagyok, akkor alszok, ha mód van rá.
-
nincsisbéla
aktív tag
válasz
gamek!ller
üzenetére
Mennyi
spurivalkávéval bírtad ki?
Nekem amúgy olyan 35-40óra körül volt... ...a végén már az élőhalott állapotában voltam.
-
gamek!ller
őstag
Nekem a rekord az valamivel 50 ora felett van egy kicsit. Pentek reggel 5-kor keltem, dolgoztam, majd este mentem bulizni. Reggel elmentem ismeroshoz, ott elvoltunk egesz nap, majd mentem ujra ejszaka Hajogyariradolgozni ejszakaban. 8 korul ertem haza es akkor aludtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- P16 Gen1 16" QHD+ IPS i7-12800HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyarított bill ujjolv gar
- Okos Playstation 4 Slim 1TB + 50 játék Gold Hen 12.52 PS4 GoldHen!
- Moza Slypod-E motoros slider / motoros monopod
- Raleno LED lámpa szett (bi-color) 2x 19,5 W, állványokkal SZINTE ÚJ
- LOQ 15AHP9 15.6" FHD IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Purple / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.17-ig garancia, számlával!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest