- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Őskoczka
- Zicokuka: Minden változik,a Cod 2 örök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mickemoto
őstag
Nemrég cseréltem le a 2x éves wc-ülőkét a lakásban,bár ne tettem volna.A boltban a legdrágábbat vettem meg, ami kb. egy hét után érdekes dolgot csinált.A két csavar ami rögzíti a szaniterhez szépen egymás után elengedte az ülőkét és nem lehet úgy visszacsavarni hogy ne jönne ki újra az ülőkéből,
így asztán egy kis csiszolás és festés után visszakerült a régi jól bejáratott ülőke. -
sh4d0w
félisten
Kösz bamba, made my day
-
paramedic
aktív tag
-
bambano
titán
válasz
Crystalheart #27 üzenetére
nem csattan, nem reped semmi.
-
Dj Sügi
őstag
Rohadt nagy LOL, halálra röhögtem magam...
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Crystalheart #27 üzenetére
Nem kell a kacsavacsa hátacskádat megerőltetni a hajlással, amikor lecsukod, hogy ne csattanjon a fajanszon a deszka.
-
Crystalheart
őstag
Miért jó az, ha lassan csukódik le a gyors helyett? Nem vágom.
-
lapa
veterán
hanyagul visszadobtam a kupacba. olyanok így, mint 8 tojás. surprise.
@bambano: nekem azt dobta a mai nap, hogy az amúgy korlátozottan vicces írás mögött megláttam a lehetőséget az életminőségem javítására. esetleg másokat is elgondolkodtat, nem beszélve a probléma válóok jellegéről. szerintem ez objektíve jó.
amúgy ebben az esetben nyilván bug, hiszen felfelé nem szabadna fékeznie. vagy csak 90 fok+. szóval jelentsd a levlistájukon. látod, még ezt is megfejtettük, igazán elégedett lehetsz. csak komolyan kell venni a dolgokat.
-
Vladi
nagyúr
Omg, a felénél már kacagtam, sejtettem mi jön.
sima egysezrű műanyag vacak. kiss ugyebár.
-
Dany007
veterán
Furcsa, de engem kifejezetten zavar az állandóan felhajtott ülőke... Én mindig lehajtom..
Amúgy jó volt olvasni. És jól hangzik az az ülőke is. Mennyibe került?Engem amúgy az idegesít ilyen téren, mikor az ülőke és a wc mögötti tartály pont úgy van kivitelezve / felszerelve, hogy éppen hogy ne tudd felhajtani mert magától visszacsapódik.
Felhajtom és ott kell könyörögni neki hogy maradjon felhajtva... Néha sikerül, de sokszor nem.
Annyi lett volna a megoldás, hogy az ülőke felfogatásánál egy 3mm-rel előrébb hozzák. Így az ülőke felhajtásnál már átesik a 90°-on és nem csapódik vissza.@baluka26:
Azért ezzel vigyázni kell.
Apám a mi konyhabútorunkat, meg gyakorlatilag az összes bútor fiókját / ajtaját ilyen önbehúzós + fékezős rendszerrel szerelte fel. Ami tényleg azt jelenti, hogy akárhogy csapod be az ajtókat / fiókokat azt a teleszkópos fékező megfogja és szépen lassan beengedi.
No, de akkor kell vigyázni amikor másnál vagy és ott nincs ilyen fékező beépítve.Én pl. anyósoméknál rendszeresen csapkodom a konyhaszekrény ajtókat, mert annyira megszoktam hogy lendületből bevágom...
Most el lehet képzelni, hogy ez milyen hatást vált ki egy vitrines, pohártartós szekrény esetében... Első körben mindenki csak nézett hogy mibajom mért csapkodom az ajtókat! -
baluka26
veterán
Önbehúzós fiók a neve as of én tudom. Anyámék idén csináltak konyhát, mondtam neki, hogy csak olyat, mert ha nem rakat olyat minden fiók helyére meg fogja bánni. Legnagyobb találmány, nincs csapódás, csak meglöki az ember, és bemegy magától. És az végösszeget kb. 1/7-del dobta meg az ára.
Amúgy ez a lecsukós vécéülöke is óriási, annyi a titka, hogy minden használat után le kell csukni az egészet, felnyitásnál nincs speed limit
-
Realradical
őstag
ROFL!
-
HuMarc
veterán
Úr isten! -
lapa
veterán
most írtál egy posztot a sofőrhibáról? vagy milyen bug?
amúgy akinek ikea konyhája van, annak a fiókfékezők szerintem must have. nem olcsók, de eszméletlen időt megtakarít az ember. mondjuk én a szekrényeknél félreértettem, és minden zsanérhoz raktam ajtónként 1-1 helyett, szóval ha valakit érdekel van 8 db ilyenem. spec amúgy a szekrényt kevesebbet használjuk, szóval ott pont nem annyira lényeges tán.
de ugyanígy rászántam a pénz a bejárati ajtó önbecsukóra is (15 pénz), nagyon hasznos főleg télen gyerkőcök mellett.
-
total90
veterán
Nekem is ilyen a budi uloke... surgos esetbe azert kezzel le lehet nyomni, nem lesz baja. Ha ki kellene varni mar parszor lefostam volna a bokam
-
philoxenia
MODERÁTOR
1.Miért van felhajtva az ülőke?
2.Mi lenne, ha nem lenne? -
Lenry
félisten
próbálok halkan vinnyogni, hogy ne ébresszem föl a többieket
-
proci985
MODERÁTOR
küldj bugraportot.
pontosabban mellékeld az use-case scenariot:
1.: actor Bambano (attribute: hasmenés) lecsapja a component Retyóülőkét
2.: Retyóülőke gyorsan lecsapódik mielőtt baj lenne*
3.: actor Bambano leülekkor pedig rámutathatsz, hogy ez bizony validation hiba, mivel a mellékelt requirementet nem teljesíti a Retyóülőke.
* ld requirement specification a "mielőtt baj lenne" témában, real-time requirement
máskép: az user acceptance test megbukott, az eredmény pedig fent olvasható
. lehet rá kéne írni, hogy nem kombinálandó hasmenéssel?
-
Gergő_
őstag
:O :)))
-
Nordic
Közösségépítő
-
Jhonny06
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Autós topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA® driverek topikja
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- LG 25GR75FG-B 25" UltraGear FHD 360Hz 1ms
- Zászló és fokozat kijelző LED panel szimulátorhoz (Simhub vezérelt)
- Állítható magasságú, 3D nyomtatott videókártya támasztók, a kínálat folyamatosan bővül.
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó