- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
updog
őstag
A megtakarítás legyen megtakarítás, az életbiztosítás legyen életbiztosítás, és lehetőleg a kettőnek a világon semmi köze ne legyen egymáshoz.
A "normális" életbiztosításokkal szemben sokszor hallom azt az "érvet", hogy a semmire fizetsz, mert ha nem történik semmi, akkor bukod azt a pénzt. Igazából nem tudom értelmezni a dolgot... nekem havi 4000-ért van olyan életbiztosításom, hogy ha lerokkanok, neadjisten game over, akkor a család vissza tudja fizetni a lakáshitelt, lerendezi az esetleges temetést, és még évekig el tudnak élni minden egyéb bevétel nélkül, amíg felépülnek (legalábbis remélem azért hiányoznék
). Három doboz cigi, hat korsó sör, két hamburger menü, napi egy kávé a büfében. Ennyi a teljes nyugalom ára, hogy ha velem történik valami, akkor nem kerül utcára a család. Senki nem úgy tervezi, hogy frontálisan ütközik egy nyergesvontatóval, vagy hogy kedd hajnalban infarktust kap, mégis valakivel megtörténnek ezek a dolgok...
Ellenben egy ilyen megtakarítós majomkodással a végén visszakapsz valamennyit (mint látható, alig többet, vagy épp kevesebbet mint amit beletettél), de ha bármi baj van, akkor a temetésedre egy mackónadrágot se tudnak majd venni rád, mégis konkrétan nálunk is van a családban olyan, aki letudta egy ilyen ótvarral az életbiztosítását. És a végén visszakapja a pénzt!!!44négy!
Ha valakinek egy ilyen szutyok termék az egyetlen motiváció arra, hogy megtakarítson ("legalább félretesz" - itt is láttam leírva, és sokszor hallom), az sürgősen iratkozzon be a kiszámolóhoz egy oktatásra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Röviden: mert megszívjuk, ha nem figyelünk oda.Elmesélem az én történetemet...1. Előzmény story (akit nem érdekel,...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest