- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KIZS
aktív tag
Nekem végül sikerült működésre bírnom:
Kapcsold át LTE-re és akkor látod, hogy átvált LTE hálózatra csak nincs adatkapcsolat. Ezután én bementem az APN beállítások közé és ott a az APN-t átállítottam "internet" -ről "internet.telekom"-ra (én T-s vagyok). És hopp, megjött az LTE!
Ott ahol DC-n 20/3 -at mértem internet sebességnek az LTE 26/21-et mutatott. Szóval úgy általában a DC sem rossz, de az LTE sokkal jobb.Viszont a héten le kellett mennem Nyíregyházára és ott állandóan SIM pinkódot kért a telefon (mint bekapcsolásnál). Akár hívást kaptam, akár hívást indítottam az első csörgés után megszakadt a kapcsolat és PIN-t kért. Átállítottam WCDMA prefered-re és onnantól stabilabb lett a dolog. Néha ekkor is megszakadt, de úgy általában tudtam hívást indítani és fogadni.
Előtte Pesten egyáltalán nem volt ilyen gondom. Talán azért, mert stabilabb az LTE hálózat. De lehet csak felpüffedt valami telefonban. Nem tudom. Majd ha megint Pesten leszek, akkor majd kiderül.
-
bagyusz
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest