- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
Új hozzászólás Aktív témák
-
AeSDé Team
őstag
Valami gond van az üzenetek alkalmazással. Rendszeresen beragad, eszi az akkut 80-90%-ban, és az üzeneteimet nem jeleníti meg. Van olyan hogy csak reboot-kor kapom meg őket, akkor is üres üzenetek érkeznek, csak egy furcsa folt jelenik meg a tartalomnál.
Teljes wipe-al telepítettem. -
KIZS
aktív tag
Feltettem én is a frissítést tegnapelőtt. Eddig jónak tűnt, de tegnap a böngésző hihetetlen lassúra váltott. Sőt kétszer-háromszor már azt hittem kifagyott, de végül csak magához tért. És közben a telefon nem reagált semmire. Aztán éjjel nem tudom mi történt, de reggel a time pin alkalmazás nem a szokásos pin-t kérte, hanem a "master" jelszót, amit csak újraindítás után szokott kérni. Viszont a SIM nem kért kódot. Nem is értem...
Most meg kikapcsoltam a telefont, majd egy perc múlva megint használtam volna, de nem kapcsolódott be. Semmi. Nagy-nagy sötétség. Csak a hátlap le és reset segített rajta. Ilyen eddig még nem volt.
Illetve állandóan megy a GPS. Ha kikapcsolom akkor is. Sőt, hiába kapcsolom ki, ha újból megnézem be van kapcsolva. Ha a teljes helyhozzáférést letiltom akkor is megy. -
KikkaPowa
csendes tag
Nekem valamiért,szürkének jelzi a wifi állapotot. Rajta vagyok a wifin de nem tölt be semmit se.. próbáltam elfelejtetni a hálózatot,újra indítani a telefont de semmi változás. Valami ötlet?
-
Logeeen
senior tag
válasz
hirsch4700 #194 üzenetére
-
daveee85
csendes tag
válasz
AeSDé Team #191 üzenetére
Elsőre működik ez is. Majd meglátjuk, hogy lesz-e valami nyűgje, baja. Korábban volt már többször pozitív tapasztalatom ilyen "dirty flashing" jellegű ROM update-tel, egyelőre ez is biztató. Persze mindenkinek csak saját felelősségre ajánlom, bár azért nagy bajt nem lehet vele csinálni (eddig legalábbis nekem nem sikerült
).
-
Logeeen
senior tag
válasz
hirsch4700 #192 üzenetére
Driverek a gépen rendben vannak? A Flashtool sajátjai is?
-
Logeeen
senior tag
válasz
hirsch4700 #189 üzenetére
Csinálj tiszta telepítést 4.1-ről.
-
hirsch4700
csendes tag
Eddigi bugok: 1. Nincs wifi, harmadik telepítésre sem, csináltam factory resetet, wipe cache, wipe davlik cache. 2. Ha kikapcsolom az NFC-t, mire visszalépek, már megint be van kapcsolva.3. Gyári beállítások visszaállítása sem megy.
Bagyusz ötletek?
-
daveee85
csendes tag
Érdemes szerintetek próbálkozni factory reset nélkül, csak "wipe cache" és "wipe dalvik cache" után telepíteni ezt a frissítést? Azonos FW verzió esetén ez remekül működik, de az új FW flashelésére is van így esély? Próbálta már ezt valaki?
-
roland091
senior tag
vajon működik cm-en ? [
[APP][PORT]Xperia M Camera[BETTER CAM]] -
Melafoto
senior tag
Hi
Lenne két kérdésem:
1: Nem lehet valahol beállítani, hogy a belső memóriára az SD kártyát használja. korábban CM11-et használtam más talón és a tárhelynél volt egy lehetőség erre, de itt nem találom.
2: A hangot nem lehetne kicsit megnövelni valami beállítással, mert mikot csörög és ha telefonálok alig hallom aki beszél.
Köszönöm
ui: még az eggyel korábbi van fent.
-
hirsch4700
csendes tag
Nálam most ment fel az új CM és nem hajlandó bekapcsolni a wifit. Volt factory reset is előtte.
-
Logeeen
senior tag
Fentvan a 6.-i update.. Eddig minden oké, szuper.
Mondjuk eddig sem volt gond.. -
roland091
senior tag
válasz
AeSDé Team #181 üzenetére
szia hagyd úgy ahogy van
-
AeSDé Team
őstag
Sziasztok, kernel flasheléskor mindent fel kell tenni, vagy valahová kell pipa is?
-
raziel01
veterán
Nekem megint megfagyott reggel.
Kb 3 percig világított a kijelző és nem lehetett semmit csinálni.
Egyszerűen mikor visszajön deep sleep-ből akkor nehezen tér magához. -
AeSDé Team
őstag
Köszi a frissítést, ez most a végleges verzió vagy vannak még javítani valók? Mert ha már nem lesznek fixek és holnap lesz elég időm akkor felrakom és neki esek a belakásának, már vártam hogy mikor jön ki
Launcher ügyben: mindig is bejött a Holo UI, számomra tökéletes a jelenlegi trebuchet is. Ha mégis kéne valami extra, a CM témaválasztója is tökéletes erre a célra.
-
roland091
senior tag
olyat szeretnék kérdezni h a CM alap Home.apk-t simán lecserélhetem a sony-sra vagy kell külön framework ?
-
Melafoto
senior tag
Hali!
Korábbi CM van fent a telón és szeretném feltenni a mai frissítést (04.06). A CWM nem indul, gondolom újra kellene felrakni, de sajnos nem megy. Valamiért nem indul el az install-bat ban a telepítés.
Most akkor mindent előről kell kezdenem? Tehát feltenni a 4.1 root stb....????Köszi
-
bala6120
senior tag
Köszi.
-
raziel01
veterán
-új cpu ütemező hozzáadva: Wheatley
-új I/O ütemező hozzáadva: SIOEzekről valaki mondjon már valamit. Érdemes ezekre beállítani?
-
roland091
senior tag
na látom van új release már szedem is
CM a legjobb
-
norbert1998
nagyúr
-
tami92
aktív tag
válasz
Barcelona95 #155 üzenetére
én van hogy naponta nyomom a resetet. nem tudom mi okozhatja ezt, de van hogy pl egy játék de van hogy a böngészőnél.
-
Barcelona95
tag
válasz
KikkaPowa #153 üzenetére
Nálam is ugyanez a gond, annyi különbséggel, hogy már egy nap után elő is jött, de ha picit nyugton hagyod, akkor magához tér, mikor milyen kedve van.
Viszont ez csak az utolsó verziónál jött elő, a korábbiakkal nem volt ilyen (legalábbis nálam).
Telepítés előtt wipe-oltam mindent, tehát nemcsak simán a meglévő rendszerre telepítettem.
Gyári visszaállítást nem próbáltam még, lusta vagyok hozzáfogni. -
Jonesy84
tag
-
KikkaPowa
csendes tag
Üdv mindenkinek.Így lassan 1 hónap használat után feltűnt,hogy néha megfagy a készülék.Nagy részbe böngészőben tapasztaltam,de már volt máshol is (játék közben,Kamera alkalmazásban). Így máshogy nem lehet kikapcsolni csak reset gombal a készüléket.Édesapám is ezt a ROM-ot használja ugyan olyan telefonján mint ami nekem van és nála is feljöttek a fagyások.Esetleg valami információ erről,vagy tapasztalat?
-
daveee85
csendes tag
Az utóbbi napokban telefonhívások közben rendszeresen elmegy a hang 5-10 másodpercre (se én nem hallom a másik felet, se ő nem hall engem), aztán visszajön. Tapasztalt valaki hasonlót? Volt több restart, próbáltam cache és dalvik cache wipeolást, aztán újratelepítést, de nem oldotta meg. A következő lépés full wipe lesz, de jó lenne megúszni. Esetleg van valakinek ötlete, mivel próbálkozzak még?
-
dave0825
őstag
válasz
KikkaPowa #140 üzenetére
Ha még aktuális a probléma, akkor próbáld meg ezt: wifi_mac_fix.zip, nekem eXistenZ-en ez segített, ott is ugyanaz lett a mac-címe szobatársamnak, mint nekem, mikor egyszerre tettük föl a romot. Csak CWM-ből tedd föl, és kész.
-
KIZS
aktív tag
Nekem végül sikerült működésre bírnom:
Kapcsold át LTE-re és akkor látod, hogy átvált LTE hálózatra csak nincs adatkapcsolat. Ezután én bementem az APN beállítások közé és ott a az APN-t átállítottam "internet" -ről "internet.telekom"-ra (én T-s vagyok). És hopp, megjött az LTE!
Ott ahol DC-n 20/3 -at mértem internet sebességnek az LTE 26/21-et mutatott. Szóval úgy általában a DC sem rossz, de az LTE sokkal jobb.Viszont a héten le kellett mennem Nyíregyházára és ott állandóan SIM pinkódot kért a telefon (mint bekapcsolásnál). Akár hívást kaptam, akár hívást indítottam az első csörgés után megszakadt a kapcsolat és PIN-t kért. Átállítottam WCDMA prefered-re és onnantól stabilabb lett a dolog. Néha ekkor is megszakadt, de úgy általában tudtam hívást indítani és fogadni.
Előtte Pesten egyáltalán nem volt ilyen gondom. Talán azért, mert stabilabb az LTE hálózat. De lehet csak felpüffedt valami telefonban. Nem tudom. Majd ha megint Pesten leszek, akkor majd kiderül.
-
bagyusz
őstag
-
PAINfájdalom
aktív tag
Hogyan lehet az AOKP-ban található mikróbás élő háttérképet CM alatt működésre bírni?
-
KIZS
aktív tag
Egy napja próbálgatom ezt a CM 10.2-t és teljesen oda meg vissza vagyok tőle. Nagyon jó! A gyári rendszert annyira utáltam már, hogy hihetetlen. CM-ről álmodoztam éjszakánként és végre megkaptam. Karácsony!
Viszont most mobilnetezni akartam és valahogy nincs LTE. Utánaolvastam, bementem a szervizmenübe, ott kapcsolgattam össze-vissza mindent, de akkor sincs. 3G van meg valami DC, de LTE nincs (természetesen van rá előfizetésem és itt helyileg is szokott is lenni az esetek 99%-ban).
Ráadásul a szerviz menüben kiválasztom, hogy LTE/CDMA/GSM és amikor legközelebb megnézem, akkor valami más van kiválasztva (mondjuk WCDMA prefered, vagy csak LTE/GSM). Vagy ha nem választódik ki más, akkor egyszerűen semmilyen adatkapcsolat nincs, nem jelentkezik fel rá.Szóval mit kell tennem, hogy legyen LTE kapcsolatom?
-
KikkaPowa
csendes tag
Csak van valami megoldás a wifi mac cím átirásához... :/ Próbáltam programokat de kacat mind..
-
KikkaPowa
csendes tag
A családban apámnak is ugyan ilyen telefonja van mint nekem ugyan ezzel a cm ROM-al. És egyszerre nem jó a wifi. Ha neki bevan kapcsolva akkor nekem szürkének jelzi és nem is fogja a jelet,és így fordítva is.. Valami ötlet?
-
KikkaPowa
csendes tag
Valamiért nálam nem igazán jó a wifi. Néha rámegy 1-2 percre utána eldobja a jelet,és vele együtt a térerőt is. Valami ötlet?
-
KikkaPowa
csendes tag
Üdv mindenkinek,had kérdezzem meg mennyi frissítés várható még? Csak mert szívesen feltenném csak ha gyakori a frissítés még akkor folyamatosan újra kéne tennem a ROM-ot,nem? Vagy van valami beépített OTA Updater vagy valami frissítési funkció hogy ne keljen az egészet újra rakni valami nagyobb frissítéskor?
-
PAINfájdalom
aktív tag
MIUI is lesz?
-
roland091
senior tag
látom van új verzió wipe cache mehet fel előzőre ?
-
Jonesy84
tag
válasz
norbert1998 #128 üzenetére
Itt most nem is arról volt szó, hogy nem működik rendesen a kesztyűs mód. Szerinte alapból kesztyűs mód kell, mert a kijelző csak azzal érzékel rendesen.
-
roland091
senior tag
válasz
Balázs1621 #124 üzenetére
teljesen megfelelően érzékel nálad van a hiba
-
Jonesy84
tag
válasz
Szerintem viszont, ha ilyen pocsék az érintő kijelződ, akkor szervíz. Nekem fólia is van rajta, de tökéletesen érzékel.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
A touchscreen érzékenységen szerintem a lehet kalibrálni, de erre bagyusz tudna 100%-os választ szerintem. De rendszerben turkálva, nem külső módszerrel.
Vagy hülyeséget mondok bagyusz?
-
Maacaw
tag
válasz
Balázs1621 #122 üzenetére
Hát valami módnak kell lennie rá, de szerintem nem egy sima Ctrl+C, Ctrl+V művelet lesz, mivel a kesztyűs mód nem apk, a rendszerbe van integrálva laikus szemmel nézve. De lehet hogy a CM nem támogatja, akkor viszont tárgytalan.
-
Balázs1621
senior tag
Kesztyűs módot nem lehet valahogy belerakni a romba?
-
Maacaw
tag
Felrakom a ROM-ot erre meg nincs se SuperSU, se Gapps, pedig mindkettőt felraktam recovery-ből
Most kezdhetem előről az egészet?
-
AeSDé Team
őstag
Bizony jó az új fix, köszönjük bagyusz
-
daveliss
újonc
Nekem sem működik a mikrofon valamiért. Se hívás közben, sem pedig hangrögzítő közben nem vett semmit
-
Szmoki
senior tag
v2 fix működik?
-
AeSDé Team
őstag
Nekem sem működik.
-
Szmoki
senior tag
Tényleg nem megy, fix után sem. Addig visszarakom az előzőt
-
roland091
senior tag
az normális h egy újraindulás utána több percig is pörög a cyanogenmod logo? :/ xposedet telepítettem
szerk: ja közben megoldódott xposedet telepítettem és azzal indítottam újra gyors újraindítással és az nem tetszett neki
-
Jonesy84
tag
Beírom ide is, hátha előbb megoldódik
Sajnos nekem nem jó a mikrofon a fix telepítése után sem. Headsettel működik, de nélküle sajnos néma...
-
-
Szmoki
senior tag
válasz
AeSDé Team #101 üzenetére
A mostanihoz mert az előzőhöz nem volt ilyen még. Én rom után egyből felnyomtam, nem tudom mit tud
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- OLED monitor topik
- Peugeot, Citroën topik
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest