- body007: # Raspberry Pi Zero W + Alpine Linux Wi-Fi Telepítési és Konfigurációs Útmutató
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- weiss: Pant* rant
- Klaus Duran: 2025 dude
Új hozzászólás Aktív témák
-
KIZS
aktív tag
Nekem végül sikerült működésre bírnom:
Kapcsold át LTE-re és akkor látod, hogy átvált LTE hálózatra csak nincs adatkapcsolat. Ezután én bementem az APN beállítások közé és ott a az APN-t átállítottam "internet" -ről "internet.telekom"-ra (én T-s vagyok). És hopp, megjött az LTE!
Ott ahol DC-n 20/3 -at mértem internet sebességnek az LTE 26/21-et mutatott. Szóval úgy általában a DC sem rossz, de az LTE sokkal jobb.Viszont a héten le kellett mennem Nyíregyházára és ott állandóan SIM pinkódot kért a telefon (mint bekapcsolásnál). Akár hívást kaptam, akár hívást indítottam az első csörgés után megszakadt a kapcsolat és PIN-t kért. Átállítottam WCDMA prefered-re és onnantól stabilabb lett a dolog. Néha ekkor is megszakadt, de úgy általában tudtam hívást indítani és fogadni.
Előtte Pesten egyáltalán nem volt ilyen gondom. Talán azért, mert stabilabb az LTE hálózat. De lehet csak felpüffedt valami telefonban. Nem tudom. Majd ha megint Pesten leszek, akkor majd kiderül.
-
bagyusz
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topik
- Akciókamerák
- Hálózati / IP kamera
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPad topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elektromos cigaretta 🔞
- body007: # Raspberry Pi Zero W + Alpine Linux Wi-Fi Telepítési és Konfigurációs Útmutató
- További aktív témák...
- Acer Predator Helios Neo 16 - 16"WQXGA IPS 165Hz - i9-14900HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3 év gari
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 3560 15.6" FHD IPS i7-1185G7 T500 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- Latitude 7420 14" 4K IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest