Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cenius1
csendes tag
Sziasztok nagyon jo ez a cm10 csak egy baj van vele gyorsan le merül a telefon.nem lehet ezt vala hogy orvosolni?
-
cenius1
csendes tag
Sziasztok cm10 allat miért lép ki a need for speed játékbol?
-
cenius1
csendes tag
Sziasztok én a Cm10-el meg vagyok elégedve csak az a átkózót üzemidö jo lenne.Nem lehetne ezel csináni valamit?
-
cenius1
csendes tag
Sziasztok nagyon jo let az uj CM10 csak egy baj van még mindig vele nagyon gyorsan le merül.
Nem lehetne ezzel csinálni valamit?röpke 12 ora alat le merül és még nem is nyomkodtam. -
cenius1
csendes tag
Sziasztok mitöl van hogy az uj cm10-en a need for speed tökéletesen fut.de H1N' 5.8 meg el se indul.
[ Szerkesztve ]
-
cenius1
csendes tag
Sziasztok mikkor recovery modba tesszem a telefont akkor a számitogép nem ismeri fel a telefont csak anyit ir az eszközkezelöben hogy Android és fel kiálto jel mi lehet a baj?
-
cenius1
csendes tag
Sziasztok a Cm 10 allat hogy lehet mp4 fájlt le játszani? van egy mp4 videom amit akadozva visz. a másik meg egy játék lenne és azt irja ki hogy a videot nem lehet lejátszani.cocktail_PAC_JB_4.1.2-v19.0.0-2013-01-09.zip ebbe a cm 10 ben tökéletesen mennek az mp4 videok.
-
cenius1
csendes tag
Sziasztok valaki ebben a romban meg tudná csinálni a fénykép készitést:http://code.google.com/p/pa-ot-995/downloads/detail?name=aokp_cocktail_unofficial_Feb-21-13.zip&can=2&q= kösszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Interactive Brokers társalgó
- Kupon kunyeráló
- Milyen egeret válasszak?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen routert?
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés