- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
fábry is mindig azt mondja a legjobb játék a sz@ros wc kefe
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
sztem simán marhaérdekes lehet 1 gyereknek a sok "lomod" nincs ebben semmi meglepő

-
yolan
őstag
-
Metalfan
senior tag
-
Mr.Csizmás
titán
Urak! én esküszöm nem erőltetem rá beteges mániámat a kislányomra... de valahogy neki is a vérében van
hát igen Darwin, evolúció. már nem csak a hajszínt, meg a szemszínt lehet genetikailag örökölni, hanem egyes hobbikat is

(#3) mephi666 felőlem akár most is (mert a **** kivan velük), ha megcsinálja, veszek neki egy karton déligyümölcsöt (csokit nem mert az káros a fogaknak)
-
Ipse89
tag
Majd amikor már a Phenom-od beállításaiban mesterkedik... lassan el jön az az idő is...
-
venember83
nagyúr
Ennyi géppel körülötte nem csoda, hogy érdeklődik. Nagyobb baj lenne, ha nem érdeklődne s unottan nézne maga elé. Remélhetőleg ez az idő nem fog egyhamar eljönni.
Ehhez kapcsolódik a most hallgatott szám is: [link]
-
Móci
addikt
Hát, le a kalappal a csemete előtt, igazi hardvermágus lesz belőle!

-
fkenny
senior tag
Gratulálok. Nem mindenkinek van egy ilyen hardver kedvelő csemetéje

-
neduddki
nagyúr
-
Daweee
őstag
-
bacsis
Közösségépítő
Igen, az a legújabb szerzeményem, egy Thinkapd 760, gyönyörű állapotban

Vakegérke Ne hogy azt hidd hogy csak úgy belenyomkod a vakvilágba...
A Space és az Enter gombokat simán ismeri, tudja hoyg azzal lehet elindítani\lestoppolni a meséjét
neduddki! Valaki feles páleszzel valaki feles nitróval kezdi a napot?!
-
angyalpc2
aktív tag
Apja lánya XD

az asztalhoz közeli laptop egy ThinkPad?
-
Vakegérke
félisten
Két kezecskéje van, két gép van előtte. Talán rosz pillanatban kattintottál. El tudom képzelni, hogy egyszerre zongorázik rajtuk.

-
neduddki
nagyúr
HI!
ne tord Magasd ezen, majd amiko rminden reggel egy feldeci fojjekony nitrogennel indissa a napot akkorkezgye agonnyi:- )))
udv
neduddki
-
Depression
veterán
Szerintem nem lesz gond azzal, hogy túlszárnyalja-e bacsist. Hamarosan újabb büszkesége lesz a pH!-nak. (remélem)
-
Daemon09
őstag
Apja lánya.
Le sem tagadhatnád. -
negyedes
addikt
Na, hat apja lanya.

-
Ice!?
őstag
-
szablya
aktív tag
Szerintem ideje lenne a kislány kezei alá egy számítógépet nyomnod következő szülinapi ajándékként
Aztán pár év múlva már moddolja 
A szoftveresekkel meg mi bajod?
Ha a kis lányod történetesen hacker vagy unix guru lenne, már nem is lennél rá olyan büszke?
Szerintem a geekeket meg a moddereket nem is olyan sok minden választja el, ugyanaz a szenvedélyük. Na és van, aki mindkét sportot űzi ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bacsis
Közösségépítő
-
old gray
addikt
Nem félsz, hogy egyszer egy lekváros kenyér kerül valamelyik, éppen szétkapott konfigodba?

-
D1Rect
félisten
Azért nem lehetett semmi élmény.

Leteszed, elfordulsz, hopp el is tűnt.
-
bacsis
Közösségépítő
-
zoo8800
veterán
...alma a fájától

-
puttputt
őstag
Ne is mondd.

Három nap alatt kb. 4 órám és pár idegszálam ment rá ezekre a szép színes DVD-kre...
Kolléga megírta (2x) a hétvégi videóanyagomat, csak nem zárta le rendesen (?)... a DVD 3 kört tett azóta, immár megvan az anyag (csodával határos módon).
Hogy a TDK tehet-e róla, nem tudom..., de most a látványától is rosszul vagyok.
Majd vedd rá a kis trónbitorlót (hercegkisasszonyt), hogyha megnő, gyártson/fejlesszen/tervezzen normálisan írható DVD-ket.
Mikor fog regisztrálni a PH-ra?
-
Drenadar
veterán
-
bacsis
Közösségépítő
-
tibi666
senior tag
asszem a kislányból informatikus lesz.

-
mephi666
nagyúr
még 1-2év és azt veszed majd észre, hogy feltöri az otp szervereit
#5: akkor meg pár év és anyu tejbegrízéből csen kicsit a bordára és sutyiba lenyomja a szilvalekváros eredményeidet

-
pityeszka
őstag
Úgy látom éppen Bootol a kicsike.

-
bacsis
Közösségépítő
Tegnap az volt a legjobb, mikor a DVD-s lemezeimet lapozgatta és abban gyönyörködött hogy milyen szép kék lila meg rózsaszín lemezek vannak benne

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- Akció!!! Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (3év Garancia) - GARANCIÁBAN CSERÉLT KÉSZÜLÉK - ÚJ!
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Szerintem a geekeket meg a moddereket nem is olyan sok minden választja el, ugyanaz a szenvedélyük. Na és van, aki mindkét sportot űzi