- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Őskoczka
- Zicokuka: Minden változik,a Cod 2 örök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sweet Lou 6
addikt
Szép munka!
-
puttputt
őstag
Nem csak mániákus vagy, de még mazochista és szadista is.
Kiválasztottad a két leglehetetlenebb oprendszert.
Továbbra is ötletes...
-
talmida
Közösségépítő
A tuningmámor szép gyöngyszeme!
Gyors lehet a net rajta.
-
sbazsi
veterán
matávnet explorer!!!
-
törölt tag
8Mega? az mar dofi. nekem a 486 dx4 120-amba volt 16 edo de csodajara jartak
es akkor akadtam ki, mikor a 3d studio kiirta egy bolean soran hogy "not enough memory"
amugy a nethez probalj szerezni valami korabbi netscape navigatort
. az par etalonnal elobbre jart az akkori explorereknel
-
Boxi88
őstag
A Win3.11 látja az NTFS-en lévő fájlokat?
-
törölt tag
Nekem eddig nem sok gondom volt hálózattal akárhol is ügyködtem, de a nyomtató megosztás az tud szívatni, hülye HP... Most egy x64-es Windows 7 Pros gépre van kötve a nyomi. Hálózaton meg van osztva, egy 32 bites Vistaval rendelkező noti még wifin keresztül is nyomtatni vele (mert meg van osztva), de egy második gép, amin 32 bites XP van, az istennek sem látja a nyomtatót... Próbáltam 32 bites drivert bányászni a nyomihoz, nincs, Updaten van, de külön nincs. 32 bites XP drivert meg nem eszi meg a Win7, pedig meg lehetne adni több drivert is, amit majd a csatlakozó gépek lehúznak és feltolnak... Kéne egy jó USB printserver.
-
The DJ
addikt
Hát le a kalappal, mert ez már valami
(Főleg annak a ténynek a tükrében, hogy az XP óta annyira össze lett barmolva a hálózatkezelés, hogy nem hogy a Win 3.1-et, hanem a saját magával megegyező oprendszert sem látja sokszor sem a Vista sem a Win 7)
Egyébként anno sokáig használtam Win 3.1-et, de akkoriban még sem a hálózatot, sem a netet nem tapasztalhattam meg rajta keresztül. Érdekes most nézni ezeket a képsorokat. Van a gépek között pár generációnyi ugrás
-
szablya
aktív tag
Fájlrendszertől függetlenül működik a dolog?
Izzíts egy Crysist!
-
Cucuska2
addikt
elmúlt már a mindjárt?
-
bacsis
Közösségépítő
boldogság van
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Google Pixel Buds Pro 2 bluetooth fülhallgató csak ki lett bontva 2026.09.04 ig gari
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- PlayStation 5 konzolok garanciával! -konzol beszámítás ok!- Frissítve 07.30.
- GAMER SZÁMÍTÓGÉPEK GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL, AKCIÓS ÁRON!!! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- RODE Vlogger Kit universal
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Xbox Ultimate előfizetések
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !