Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacsis
Közösségépítő
köszi a gázos tippet, de a párom nem szeretne

Hogy mit szeretné(n)k? igazából én sem/párom sem tudjuk...
sok idő eltelt mióta írtam ezt a bejegyzést, és kicsit máshogy állok/unk a párommal a témához...
Jelenleg szeretnénk kihozni belőle a maximumot, komolyabb beavatkozások nélkül...
Rendbe raktuk először is.. voltak gondok az évek alatt le laktuk azért... mára elértük azt hogy teljesen gyári újszerű állapotnak örvend.
A műszerfalat meg kicsit feldobtuk
Sőőt a lábtér is világít
ééés 16 színből lehet válogatni akár automatikusan is váltogathatja magát
a fény ereje is állítható
oké, ez egy kicsit bucsus 
Továbbiakban jelenleg ahogy fentebb írtam, szeretnénk szélesebb gumikat rá, hogy stabilabb legyen a kocsi... Én elég "sportosan" vezetek, a pályán végig 130-akkal... azért ne virsli gumi legyen alattunk, illetve a párommal kitaláltuk hogy legyen sport ülés mert az kényelmes... de a motort megbuherálni ilyesmiket nem tervezzük
jahh igen még előlre is szeretnénk köd lámpákat...
Ééés ha már itt járunk!
Szerintetek lgális ha a helyzetjelzőt ki "LED"-esítjük? nem kell hozzá műbízonylat vagy ilyesmi?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ééés 16 színből lehet válogatni akár automatikusan is váltogathatja magát
oké, ez egy kicsit bucsus