Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citlan
csendes tag
Helló!
Gondolom a következő kiállításra kell, ezért még nem késő.
Először pár DOS-os freeware pályaszerkesztési lehetőséggel. Úgy láttam van belőlük modernebb rendszreket támogató változat is.
Jump and bump: egy fix képernyő, max 4 játékos (2 bill., 1 egér, 1 joystick).
Aranyos nyulakkal kell egymás fejére ugrani, hogy aztán ömöljön a vér és bél. Ezt talán ki lehet kapcsolni egy parancsori kapcsolóval, de miért tenne ilyet bárki? Ilyen lett volna egy Mario Bros. deathmatch. Játékmódok mintha nem lennének, addig megy, amíg akarjuk.Liero: osztott képernyő, max 2 játékos.
Realtime worms: pusztítható pálya, ninja rope, választható kezdő és játék közben fölszedhető fegyverek. Megadható mikor legyen vége. A különböző verziókban elvileg más néhány fegyver.Végül pár nem EA sport játék.
NBA Jam/NBA hangtime: max 4 játékos (lehet, hogy a Jam csak 2 játékost támogat; irányítás 2 játékos fölött nem tudom, hogyan megy)
A valóság szűkös korlátait maga mögött hagyó, 2-2 elleni kosárjáték a legjobb fajtából az 1995-96-os szezon játékosaival.Face off!: max 2 játékos
Hoki csökkenthető létszámú csapatokkal, nézetváltással akció esetén (rálövés, verekedés). Nem csak egymás ellen.Üdv.
-
carr
őstag
lejárt a szerk.:
ingyen letölthető.
de sztem ebben nincs ost.
https://archive.org/details/Games_Machine_CD-ROM_Excessive_Speed_1998 -
carr
őstag
Excessive speed! Iszonyat jókat játszottunk. Már nem rémlik hány résztvevős a sztori, de úgy rémlik volt 2 nél több is.
https://www.youtube.com/watch?v=vDfsnD3_7foDe volt még Death Rally is.
https://www.youtube.com/watch?v=YTRI71PmgDY -
dugo_
veterán
Valakinek beugrik mi lehet ez a játék?
- felülnézet
- split screen
- két játékos
- 2D
- űrhajókkal kell kergetni egymást és kilőni egy labirintusos zárt űrkikötőben'90-es évek vége talán, már Win alól futott. Sehogy sem találom.
-
törölt tag
Egy régi kedvenc: Ignition
-
kemotox
addikt
válasz
szupermacs #25 üzenetére
-
olbaidhun
őstag
Ha egy jó kis sokszereplős verseny kellene, ott a Micro Machines a 90-es évekből és a (akár sega, nintendo, stb emulátorokkal) korszerűbb társai, pl a mario kart, klónokkal napjainkig találkozni.
Egy másik hatalmas klasszikus még hasonló témában a wipeout, rollcage széria. Ennek korszerűbb változata a GRiP. Mi ezekbe is sok órát beletoltunk, imádtam. Megéri nyomatni.
Ja igen, ha már klasszikusok: RoadRash, Skitchin, módosított Mortal Kombat. Azokat is lehet többen tolni.
-
válasz
MasterDeeJay #22 üzenetére
Mario Kart, Zelda Four Swords Adventures... az biztos, hogy a többjátékos családi/party élmény az egyik legnagyobb előnye volt a Nintendo-nak, ráadásul alapból 4 controller portot terveztek a masináikra!
-
Ha emulátor jászik akkor amúgy N64 és Dreamcast konzolokon van jópár 4 player játék.
-
tbalazs14
csendes tag
Unique Development Studios: Ignition(1997), osztott képernyőn csak 2 játékost támogat, de nagy kedvencem.
-
A Mario Kart nem tudom, hogy mennyire megoldható PC-n, de baromi régi részei is vannak, és eszméletlenül pörgős. Nulla beletanulással rögtön játszható.
-
Chabee
tag
Üdv!
Az én lányaim a Moorhuhn Kart 2-vel játszottak osztott képernyőn. Jó régi játék, szóval illene a kiállított gépekre.
-
Serious Sam the Second Encoutert nyomtuk egy monitoron ketten egymás ellen xD négyen lehet max, bár szeritnem akkor kell is hozzá négy billentyűzet
-
-AD4M-
tag
Liquid War
-
dj79
senior tag
Nálunk abszolút kedvenc volt egy időben a BLUR, de ez még csak sajnos 9 éves. Akkor NFS 2
-
Külön képernyőset hírtelen nem tudok mondani amivel játszottam.
Settlers 2 két egérrel?
Streets of rage 4 játékossal elég jó egy billentyűzeten
Illetve amivel rengeteget játszottam MAME emulátoron rakás játék van gyakorlatilag megunhatatlan kontroller/billegyműzetszétverősek. Rohadt pörgős volt egy cadilacs and dinosaurs-ot játszani.
Mortal kombat trilogy kihagyhatatlan
Golden Axe-t moddoltam régen hogy ellenfél karakterrel lehessen menni, meg volt hogy a tábortűzzel vagy egy darab hússként harcoltam.
Ami még jó volt az a Half Life 2 synergy moddal coopban max nehézségen, de az csak hálózatos multis.
Doom brutal moddal..
Osztottba meg nekem ami nagyon jó volt az a James Bond Goldeneye N64-en, ma már egy piritó elviszi emulálva.
vagy itt egy lista osztott képernyősökről: https://www.reddit.com/r/Games/comments/1oef5j/list_of_games_with_split_screenlocal_coopcouch/ -
kemotox
addikt
Get Medieval. Asszem volt magyar szinkron is hozzá.. fú de imádtam. Ahogy olvastam a posztod hirtelen ez jutott eszembe..nővéremmel csapattuk mikor lett PC-nk.. de jó is volt
-
CounterBoci
senior tag
Colin McRae Rally 2
-
A régi, arcade játékok esetében csomónál engedélyezni lehet a 3+ fős módot, csak ez nálunk nem volt elterjedt, mert idehaza inkább csak 2 játékos kabineteket vettek a cégek. MAME emuátirban viszont nincs korlátozás...
Pl. a beat'em up-ok jelentős részét lehet 3-an egyszerre tolni: Aliens vs. Predator, Cadillacs & Dinosaurs, Knights of Round, X-Men, TMNT, Sunset Riders, stb.
Modern rendszerekre ott van ugye Castle Crashers, Capcom Beat 'Em Up Bundle, Dungeons & Dragons: Chronicles of MystaraEgy gyors keresés:
List of retro games for 4 players
Best 4-player local multiplayer games on Steam+ a Trine Trilogy, Dungeon Defenders, Boreal Blade, Broforce, Mercenary Kings...
-
Mi ezekkel toltuk 1 gépen egyszerre az öcsémmel:
NFS4
The Great War: 1914 - 1918
Dyna
GoldenAxe
WackyWheels
Doom2D
Worms2 / Worms armageddon -
bacsis
Közösségépítő
NFS2-t azért vetném el, mert katasztrófális az irányítása...
Jazz Jackrabbit 2 kifejezetten jó, mert úgy megy 2 játékossal, hogy nem osztott képernyővel
Na ilyesmi kéne 3-4 játékos támogatássalilletve a másik gondom a Jazz Jackrabbit-al, hogy nem elég pörgős.. azaz maga a játék kifejezetten az, de leülsz elé és akkor egy menetet is el nyomkodhatsz fél napon keresztül. Fontos lenne az is, hogy 2-5-10 perc alatt vége legyen egy menetnek, és cserélődhessenek az emberek... De ettől függetlenül ez egy nagyon jó ötlet volt
kraftxld! Gyors menetek, könnyű irányítás (talán tűl könnyű is) És masszívan retro...
de nem az igaziBár mondjuk fene tudja... egyszerűségéhez hozzá jön az hogy nagyon hangulatos zenéje is van pl, és tényleg retro... Tény, ezzel is lehet számolni
illetve nem baj az ha több lehetőség lesz a kifejezetten erre a célra épített gépen
szerk: ez a Tyrian 2000 is érdekes lehet hogy nem osztott képernyőn megy... nincs benne 4 játékos mód? -
kraftxld
félisten
Lotus: [link]
-
updog
őstag
Screamer 2 is tudta ezt, az NFS2-ben is sokat toltuk (szerintem az autentikusabb mint a 3
).
Most meg nem mondom de a Jazz Jackrabbit vagy az Earthworm Jim közül valamelyiket is lehetett splitben tolni.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Még a májusi kiállításon csinálta meg frescho, hogy 1 kivetítőn 4 játékos egyszerre csapathatta a Dyna Blaster játékot,...
- Meta Quest 3 128gb - Garanciás 2025.10.16-ig
- Eladó! Azonnal indítható Sugar Daddy társkereső az angol piacra Készen áll a pénztermelésre
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest