- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
JamesWagner #31 üzenetére
Ja, ház az asztali P4 procis 4000mAh-al megy 30 percet
-
válasz
JamesWagner #29 üzenetére
4 óra az szép egy ilyen régi géptől
-
válasz
JamesWagner #27 üzenetére
Hát ja, nekem annyira nincs igényem laposra, bár ha lenne akkor én is így oldottam volna meg, csak újabb géppel.
Mondjuk a mostani Albacompom mindenre elég, csak asztali P4, és igazából még az akku is felesleges bele, új korában is max. 30 percet ment róla -
válasz
JamesWagner #25 üzenetére
Az a baj az ilyen öreg vasakkal, de még a sokkal újabbakkal is, hogy nem éri meg hozzájuk akkut venni
Nekem is ezért nincs (nem is volt) olyan laposom, ami ment volna akkuról
-
orionstar
csendes tag
válasz
JamesWagner #19 üzenetére
Ez az 512-es RAM-os próbálkozás engem is érdekel :-) Van 512-es SD Egy oldalas? vagy esetleg kezeli a kétoldalasakat is?
-
válasz
JamesWagner #19 üzenetére
Sajnos a 160gb már lehet hogy csak disk managerrel fog menni neki.
Nekem a P1-es Gericomom 6Gb- ig lát winyót, és annak idején több ismerős is szívott a P2-es lapjaival, és a 60Gb-nál nagyobb winyókkal.
Persze drukkolok, hogy menjen, mert iszonyatosat gyorsulna tőle a cucc -
válasz
JamesWagner #15 üzenetére
Akkor te egy nagyon jó helyen laksz.
-
válasz
JamesWagner #13 üzenetére
Az a hihetetlen, hogy a Posta nem nyúlta le!
-
Cythyel
senior tag
válasz
JamesWagner #7 üzenetére
Na igen, kintről tényleg feléből be lehet szerezni ilyen régi dolgokat. Itthon kicsit el vannak gurulva az árakkal.
Visszatérve még a fogyasztásra. Ha ilyen kis mini szerver gépet kéne összerakni asztaliból, vagy egyben megvenni. Akkor kétmagos Atom proc és nvidia ion chippet alá. Így még HTPC-nek is elmenne. Plusz kevesebbet eszik még ígyis mint bármelyik laptopA monitort meg amúgy sem kell bekapcsolva hagyni.
-
Cythyel
senior tag
válasz
JamesWagner #5 üzenetére
100W? Annyit egy belépő szintű gamer laptop eszik
Még a nagyobbik Acer-em tápjáa is csak 70W, kimérve és a veszteséget hozzászámolva is 65W-nál megáll 100%-os terhelésen.
A kis dell meg még annyit sem eszik, ráadásul annyira nem is melegszik, hogy még a ventije meg sem moccan. Nem is beszélve arról hogy egy 8 komponensű szerver részleg + Eset Smart Security + WinXP, és a proci terhelés nem megy 20% fölé úgy hogy csak 256 ram van benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fanatec bázisok, Hub, Button Module, kormányok eladó
- HP Prodesk i3 120GB SSD 500GB HDD tökéletes
- AsRock B550M Steel Legend + AMD Ryzen 7 5700X + Corsair Vengeance LPX DDR4 3200 32 Gb
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Lian Li O11 Dynamic XL White (O11DXL-W) ROG CERTIFIED "szörnyeteg"
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest