Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Gurulunk, WAZE?!
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JamesWagner
csendes tag
Hát egy aprócska falun lakom, igaz, itt minden van, és nagyon szép hely. Igaz, a Magyar Posta mind árban mind szolgáltatásban igen csak el van szállva, nevetséges hogy Angliából 1 fontért el tudnak valamit küldeni MO-ra. Igaz, a standart postai csomagok küldése javult a Magyar Postánál, 24 órán belül kivisznek valamit az ország egyik végéből a másikba, egyetlen feltétele hogy délelőtt add fel, és másnap tuti megkapja az illető.
-
JamesWagner
csendes tag
Jaaaj asse tutták miez dikk XD Mikor kihozta a postásnénink azt mondta hogy még sose látott külföldről érkező küldeményt, és hogy tegyem el a csomagolást mert lehet kelleni fog nekik valami ragasztgatásra, csak ők asse tutták mit kell vele kezdeni így azt mondták hogy tartsam meg XD
-
JamesWagner
csendes tag
Köszi
Egyébként nem nehéz, e-bay keresőjébe béírtam hogy soDIMM SD és szűkítettem a kört az európai unijó tagállamaira, hogy miért? Mert a tagállamokon belül nincs vám. Találtam is angliából, kb 2500FT/darab áron, 10 volt meghírdetve, abból kettőt vettem, és így a szállítás volt 1 font, azaz 320 forint. Tehát 2x256MB SD ramot szereztem szállítással együtt durván 5500 forintért, ráadásul paypallal fizettem, mert van számlám. Hihetetlen, de hétfőn feladták Notthingamben, és csütörtökre kézhez kaptam!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 3D nyomtatás
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Call of Duty: Warzone
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 G2 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 5650U Hexa-core 16GB 512GB SSD FHD
- Gaming PC - R5 9600X,RTX 5070 12GB,32GB DDR5,1TB NVMe,850W
- Ultra PC - R7 7800X3D,RTX 5080 16GB,32GB DDR5,1TB NVMe,1200W
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Lenovo Legion 5 15ARH05H - Gamer Laptop
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / RTX 3060 / 256SSD + 1TB HDD
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Nem csoda hogy 4 órát megy
Azé köszi!