- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
Új hozzászólás Aktív témák
-
JamesWagner
csendes tag
Hát egy aprócska falun lakom, igaz, itt minden van, és nagyon szép hely. Igaz, a Magyar Posta mind árban mind szolgáltatásban igen csak el van szállva, nevetséges hogy Angliából 1 fontért el tudnak valamit küldeni MO-ra. Igaz, a standart postai csomagok küldése javult a Magyar Postánál, 24 órán belül kivisznek valamit az ország egyik végéből a másikba, egyetlen feltétele hogy délelőtt add fel, és másnap tuti megkapja az illető.
-
JamesWagner
csendes tag
Jaaaj asse tutták miez dikk XD Mikor kihozta a postásnénink azt mondta hogy még sose látott külföldről érkező küldeményt, és hogy tegyem el a csomagolást mert lehet kelleni fog nekik valami ragasztgatásra, csak ők asse tutták mit kell vele kezdeni így azt mondták hogy tartsam meg XD
-
JamesWagner
csendes tag
Köszi
Egyébként nem nehéz, e-bay keresőjébe béírtam hogy soDIMM SD és szűkítettem a kört az európai unijó tagállamaira, hogy miért? Mert a tagállamokon belül nincs vám. Találtam is angliából, kb 2500FT/darab áron, 10 volt meghírdetve, abból kettőt vettem, és így a szállítás volt 1 font, azaz 320 forint. Tehát 2x256MB SD ramot szereztem szállítással együtt durván 5500 forintért, ráadásul paypallal fizettem, mert van számlám. Hihetetlen, de hétfőn feladták Notthingamben, és csütörtökre kézhez kaptam!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- E-roller topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Borderlands 4
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- Xbox Series X|S
- Korrektnek látszó, ésszel árazott egeret dobott piacra a Corsair
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 8/256 Retina
- Mars Gaming MK60W 60% Mechanikus Blue Switches Gamer Billentyűzet Spanyol Kiosztás
- 2019 - BMW I3S 120Ah
- ASUS ROG Strix G15 144Hz / AMD Ryzen 5 / RTX 3050Ti / 16GB RAM / 512GB SSD
- Microsoft Surface Pro 7+ Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1135G7 16/256 Retina
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest