- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
golya87
őstag
Hello
Valaki használja ezt az eszközt 0-24?
Nekem 8-ból már 3 használhatatlanná vált kb 8 hónap alatt.
Egyiktől fagy a linux, a másik mellett semmilyen más tuner/smart card reader nem látszik, cserébe azon se jön adás.
A harmadik csak szimplán nem látszik.Másnál is ilyen gyorsan hullanak?
-
golya87
őstag
Megoldottam.
Ezen a fórumon találtam egy patch file-t. Ezt a media_build buildelése előtt bemásolom backports mappába. Ezután build és make install. 3.8-as kernellel, 3.9.316os tvheadend mellett tökéletes a kép, talán még a csatorna váltás is jobb.Külön vicces az egymás melletti két külön tunertől és tvheadend szervertől jövő adatfolyam közötti asszinkron (~1mp).
Másnak is bődületesen melegszik ez a tuner (is)? Érdemes bordát applikálni rá?
-
golya87
őstag
Elég hiányosan fogalmaztam.
Ez alapján a metódus alapján haladtam.
-
golya87
őstag
Hello
Megérkezett a tunerem és szeretném beüzemelni.
Addig ok, hogy a media_buildet ez alapján felepítem ubuntu 12.04-re.
Viszont ez sztem kevés, mert az ITe9135-höz is kellett firmware-t feltenni. Viszont annál a DD parancsos részt abszolút nem értem.Tudnál segíteni, hogy hogyan tovább?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
golya87
őstag
Konkrétan a linket nem találtam meg. De a poszt a tvheadend fórumán volt fenn. A user arról panaszkodott, hogy az analóg tv-hez hasonlóan beállította az fm adókat is, ám xbmc-n ezeket az adókat a tv csatornák közé tette, nem pedig a rádióhoz.
DAB+ tudtommal nincs Miskolcon.A három tuner egymástől 5cm-re van az N40L elején lógatva. Egy antenna osztóból kapják ugyanazt a jelet a tetőantennától. Ám tvheadendben ezt látom a három ugyanolyan tuner három lapfülén. 1 2 3
-
golya87
őstag
Nekem pont, hogy azzal van problémám. Elvileg jó helyen van a külső antenna, a koax kábel sem vesz fel zajt és mégsem az igazi a vétel. Sőt a három tunernél a tvheadend három különböző jelszintet és minőséget jelez. (három fülön két különböző értéket a három tunerre)
Plusz találtam egy fórumbejegyzést, ami ötletet adott az FM rádió + tvheadend kombóra.
És mintha olvastam volna valahol, hogy a 3.10 (11)-es kernel óta van támogatás erre a realtek chipre. -
golya87
őstag
Az eddig általad bemutatott tunerek közül ez a legszimpatikusabb számomra.
Te melyiket ajánlanád tv szerverbe?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Elektromos autók - motorok
- TCL LCD és LED TV-k
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- MSI B450 GAMING PRO CARBON AC Alaplap + AMD Ryzen 7 3700X
- Seasonic Prime 1000W 80 PLUS Gold
- MSI RTX 2070 SUPER GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 29 Hó garancia
- Nintendo Switch OLED 20.4.0 Mario Kart, 256GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- FRISSÍTETT LISTA - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Lenovo Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Asus TUF Gaming M3 GEN II gamer egér
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest