- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mi is új árakat írunk
Egyedüli példa az aprós ár volt, de az valóban nem releváns. Mondjuk én itt az aprón 1500Ft-ért vettem egyet, amivel feladta a tulaj a küzdelmet, de tulképpen új volt, pár órát próbálkozott vele.
Azt sajnos nem tudom hogy itthon melyik bolt árul hivatalos számlával pontosan ilyen tunert. Nagyon nehéz beazonosítani a fantázianevek alapján, az RTL2832U+R820T chipset meg jobbára csak akkor mutatja meg magát ha már rá van dugva a gépre.
Ez amúgy egy kínai szemét, olcsóbbat egyszerűen képtelenség találni. Azért futottál bele te is, meg azért van itt neki külön topicja, mert tömegével árulják, főképp mert tényleg nincsen olcsóbb ennél így ezt ontják, másrészt pedig azért mert egy "bug" miatt használható másra is (software definied radionak).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen autót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Parfüm topik
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15.6" FHD IPS 165Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 P
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest