- Ingyen kellene, de tegnapra
- Egy döntés története, avagy az S24 FE Pro és kontra érvei!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Saját tapasztalatok alapján: otthonautomatizálás védelme áramkimaradások ellen
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A KOReader ebook olvasó program
- Érdekes történések a hardveraprón...(külön szám)
- Samsung Galaxy S24 FE - Megrendelve!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bferenc
tag
Sziasztok!
Lenne egy új Ipad Air, amivel annyi a gondunk, hogy a sógor beregisztrált új Apple ID-vel, csak a korhatáros játékokat nem tudja letölteni..... Pl. Modern Combat. Életkort elvileg jól megadta. Sehol nem találtam meg,hogy hol lehet az életkort átírni vagy megnézni. Ilyenkor mit lehet tenni? Valaki help.
Előre is köszönöm.
-
-
bferenc
tag
válasz
kisjimy #8452 üzenetére
Hát én is nem rég keresgéltem ipademhez ilyen tokot. Igaz nekem 3 van csak, de megosztom veled mire jutottam.
Rengeteg tokot megnéztem, logitech stb... Ami baj a logitechel, nekem van rajta hátsó védőlap. Azzal vastagabb az ipadem és valamelyik támasztóba befért, valamibe nem. Én nem mindig akartam magammal hordani a billentyűzetet, nyilván nem nagy dolog le venni róla, de engem ez zavart. Amire jutottam, hogy vettem egy Apple wireless keyboard-t és egy incase tokot [link]. Így 18 ezerbe megállt. Sajnos logitech cuccok se sokkal olcsóbbak. Ezt bármihez tudod használni, nem csak ipadhez, ha esetleg cserélsz ipadet, ezt ugyan úgy tudod használni jó lesz hozzá. Remélem tudtam segíteni a véleményemmel.:-)
-
bferenc
tag
Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy ipadhez használok egy apple wireless billentyűzetet és a különleges karaktereknek a kiosztása nem ugyan az, mint windowsban. Ctrl+c és kombináció sem működik. Tud valaki ebben segíteni? Esetleg nincs egy leírás erre?
Előre is köszönöm.
-
bferenc
tag
Ipad 3nal, az új ios 7 úgy eszi a akkumulátort. 1 óra alatt 15%. Régen nagyság rendekkel jobb volt. Kikapcsoltam a háttér effektet. A helymeghatározást is. Mit lehetne még csinálni? Csak böngészők Chromemal, pár videó, semmi extra. Valakinek valami ötlet?
-
bferenc
tag
Ezt a mozgó háttérképet, hogy lehet kikapcsolni?
-
bferenc
tag
válasz
szasanyi #7629 üzenetére
Nagyon gondolkodok én is, hogy feltegyem az ipad 3-ra az új rendszert. Nagyon senki nem írta le a véleményét . Akkor nincsenek nagy fagyások, sok bug? Valamikor rá kell vennem magam, mert bosszantó, hogy elfoglalja a drága helyemet a telepítő. A frissítéshez kell itunes, vagy csak rányomok a frissítésre?
-
bferenc
tag
Szívesen játszanék neten fifa 14-el, valaki? Mert a gyors online meccs lagol, úgy hogy maxon van a wifi jel.
-
bferenc
tag
Lehet itt bántani a google-t, meg szidni a chromet-t. Én a chrome-t azért használom iPad-en, mert az asztalin és a telefonomon is azt használom. Nem kell 80-szor beírni a kódot, a kedvenc oldalaimat. Szépen ott van a felhőben és ezt eltudom érni telefonról, asztali gépről és iPad-ről is. Lehet van másik böngésző is ami tudja ezt, de nem kellett ki próbálnom, mert a chrome teljesen jó.:-)
-
bferenc
tag
válasz
ImpersonatoR #6907 üzenetére
Én az AV player HD-t használom. Nekem nagyon bejött és megérte a pénzt is. Egy Androidos tablet micsodát cseréltem le ipad 3-ra. Van egy ftp szerverem amit bárhonnan elérek, nem nagy dolog csinálni egy ilyet. Kb 10 perc. Így tudok streamelni otthon, de akkor is ha például a barátnőmnél vagyok. Tökéletesen működik. Ha kell segítség írj nyugodtan.
-
bferenc
tag
válasz
Perillustris #6380 üzenetére
Én ezt használom smart coverrel. [link] Van sok t-mobile pontod elköltheted!:-)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett az új iPad, melyet a kereshetőség miatt a neten mindenki iPad 3-nak fog hívni. A kijelzője elképesztő, processzora nem változott. Alapvetően papírforma.
- Gumi és felni topik
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Politika
- Egy tápkábel négy vezetékét elvágva is működik a GeForce RTX 5090
- Linux kezdőknek
- World of Tanks - MMO
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...