Új hozzászólás Aktív témák
-
Day 'n' Nite
tag
Én úgy vettem észre, hogy a neten a legtöbb ember az ingyenes dolgokra bukik, és ezekkal nagy sikert el lehet érni.Pl Google.Vagy a PH, nem véletlen, hogy ennyien vannak fenn, olvassák, stb.
A másik, hogy nem lehet ma már bevétel nélkül működtetni kb semmit, és most már nem csak a háborúhoz, hanem mindenhez az a bizomyos 3 dolog kell: pénz pénz és pénz...
És úgy látszik ezt hirdetésekből kevesen tudják megoldani (Kiv pl a Google, Microsoftot felűlmúlja a hirddetések bevételeiből...)
Szóval megértem, hogy fizetni kell.
Amivel konkrétan nem annyira értek egyet:
"a fórumos ranggal egyenes arányban egyre több dolog jár ingyenesen"
Oké, de ha valaki 5 éve fenntvan, atom rangot birtokol már, de mondjuk egyszer sem nézett az apró háza tájára... ? Inkább talán a sokat emlegettett, és jobbnak beígért értékelési rendszer alapján... talán.Nem tudom, nem is az én dolgom eldönteni.Mindegy lesz ami lesz, remélem jobb oldal kerekedik belőle...U.i.: Valaki nyomjon már egy linket, hol lehet megnézni itt PH-n a fórumos rangokról valami infót (mi alapján kap a tag, stb...), lusta vagyok keresni (Vagy fáradt, amelyik tetszik... <-- ásít )
[ Szerkesztve ]
“Nem akkor alkottál tökéleteset, ha már nem tudsz mit hozzátenni, hanem ha már nem tudsz mit elvenni belőle.” /Antoine de Saint-Exupéry/
Új hozzászólás Aktív témák
- Drón topik
- Milyen routert?
- Horgász topik
- Path of Exile 2
- BestBuy ruhás topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla
- Denon AVR X2600H erősítő + Jamo S809 5.0 Hangfalszett
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla