Hirdetés
- GoodSpeed: Így lettem telekomos, mégsem lettem telekomos, és vagyok telekomos...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: 1992-1993, a játék folytatódik
- bambano: Bambanő háza tája
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- bitpork: Szezonnyitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
Shrike7973 #39 üzenetére
Az ATI drivernél valamiért problémát okoz az, ha az OpenGL vár a vertikális szinkronra. Ez nem mai találmány, már 15 évvel ezelőtt is trükközés volt vele: a képet elvileg addig nem lenne szabad mozgatni, amíg a CRT sugara be nem fejezi a képet. Akkor van egy kis várás, amíg a sugár visszaér a kezdősorba, na akkor lehet rajzolgatni, puffert kirakni. Elvileg ez szép és jó, csak van hogy a művelet lassú, és több frissítési ciklust kell végigvárni míg egy új kép kikerül. Na itt jön a képbe az, hogy az alkalmazás kihagyja ezt a szinkronizálást, és akkor rajzol, amikor épp tud. Az ebben az esetben az ATI drivernél akkora különbségként jelentkezik, hogy nálam is szaggat, ha nem kapcsolom ki.
Ez sajnos egyfajta tweaking, nem igazán várható el egy átlagjúzertől, de a CCSM telepítésével, és az OpenGL vertical sync kikapcsolásával egyszerűen orvosolható. Szvsz ez kéne alapbeállításként érkezzen.
(#41) domi007 guest additions, vagy unity 2d. Előbbit VBox menüből, utóbbit innét telepíted.
(#44) lapa eleinte én is fáztam tőle, de kb egy hét után jobban használom, mint eddig bármit.
(#51) cskv azért polírozzák a cuccot, hogy valami consumer jöjjön ki belőle
Shuttleworth legalábbis ebben gondolkozik, bár ismerhetné az általános felfogást. Nekem a kollégáim is úgy félnek a linuxtól úgy általában, mintha nem menne rajta minden faszán, amit használnak, de az agyuk beállt arra a régi kónuszos gondolkodásra. A választék nem baj, csak akkor, ha nagy a kuszaság... meg a flamewar körülötte.
-
OC
őstag
válasz
Shrike7973 #39 üzenetére
Brazos-ra tettem fel, nálam nem produkált ilyen hibát az AMD driver.
Viszont pl. DVD (vagy bármilyen offline video) szaggat (több lejátszóval, VLC, banshee stb.) is. (nem gáz, irodai gép)
Youtube-os 1080p is megy pöpecül.Viszont a net retek lassú, azzal még futok köröket azt hiszem...
hcl: De még nem oldottam meg, szóval lehet hetek kérdése lesz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
lo Kisebbfajta hisztéria van kibontakozóban a desktop linuxok körül az utóbbi egy-két hónapban
- iPhone 15 Pro Max 256GB // 98% akku // Telekom garancia 2027.04.18.
- Eladó Gigabyst M34WQ - Ultrawide 3440x1440 144hz Gaming monitor!
- Új Lenovo Ideapad 5 Pro Ultrabook -35% 14" Bivaly RYZEN 7 6800HS 16/1TB 2,2K Radeon 680M 2GB
- DELL Latitude 7400 - Prémium üzleti / I7-8665U / 16GB / 256GB SSD / 14" FHD Szép állapot, jó akku
- Hp Elitebook 840 G6 - I7 - 8665U - 32GB RAM - 256GB NVME SSD - FHD - Prémium Üzleti laptop eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest