- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- amanoba: Zakuszkarecept Puskás Csabától, a Borkonyha Étterem head séfjétől
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
strohmann
csendes tag
Egyre gondolunk. Én is azt írtam, hogy a kölcsönhatásra való képesség kódolva van. Géntermékek + (géntermék*kölcsönhatások) = élőlény minden jellemzője.
A DNS egyébként szükségszerűen úgy épül fel, ahogy,
Arra gondolsz, hogy a molekula felépítésében már eleve benne foglaltatik a másolódására való képesség. Ettől "különleges".
http://www.bioinfo.pte.hu/bgrd/dna50/1953.pdf
"It has not escaped our notice that the specific pairing we have postulated immediately suggests a possible copying mechanism for the genetic material."
ha jól emlékszem, a felépítésére először matematikai modellel jöttek rá, amit csak később nem cáfoltak meg a kémiai kísérletek.
Kísérleti adatok + térbeli modellezés + röntgendiffrakciós számítások kombinálásával lett meg az eredmény. És valóban nem cáfolták meg azóta sem.
-
Depression
veterán
Mi is olvastuk a cikket.
A kutatók csinálják csak a dolgukat, valójában még a pH! 99%-ának is teljesen mindegy hogyan készül a proci, legfeljebb érdekességként jó tudni.
De a DNS magával hozza a proci emberi tulajdonságokkal való felvértezését.
És majd nem készenléti állapot lesz, hanem készenlétes proci. És a csúcsprocik meg sokkal nagyobb fizetést fognak kérni. Vagy amikor bekapcsolod, kiírja, hogy most ne már, mert fáj a fejem. A pláne az lesz, amikor nem áll fel a 'rendszer'. -
Most ide passzoló az aláírásod
A vár nem válik vazze, csak processzorrá
Már látom szemeim előtt, amint minden nyáron jöhet az új gépház a cuccnak, mert a processzor tűlnövi majd a házat, mint a virág a cserepet, és lógnak a csápok mindenfele
HalfLife Realworld evolution
Amugy én sem egészen jöttem rá a cikkből, hogy mire is lenne használva a DNS
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple 20W adapter gyári!!!! Bontatlan!
- Lenovo Thinkpad x13 i7-10610U 32GB RAM 512SSD Érintőkijelző
- Garancia! GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3070 / B550 / 32GB 3200MHz /1Tb + 512Gb NVMe / 600w!
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest