Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
Az Avidemux topik 8 éve halott, ezért itt kérdezem meg inkább. Van UHD 630 integrált, K420, és tervezek venni egy RX5xx kártyát, hogy sokkal gyorsabban tudjak Avidemuxban Crop-olni. A K420-hoz telepítettem a CUDA Toolkitet, bár anélkül is felajánlotta az NVIDIA h264-et. Szóval az egyik kérdés az lenne, hogy mit befolyásol a CUDA Toolkit megléte? A 2., hogy a K420 adatlapja szerint, támogatja az Open CL-t is, de Avidemuxban csak Mpeg4 (x264), és az NVIDIA h264 van. 3., Kell-e az RX-hez is valami CUDA Toolkithez hasonló dolog? 4., Az Avidemux ha RX kártya is lesz benne, fel fog ajánlani kimeneti formátumra olyat ami az RX kártyát használja hardveres kódolásra?
-
gyulank
addikt
Na, hogy tisztázzuk, egy gépem 64 bites, nem hülyeségből tettem a másikra 32-bites linuxot.
A célom pedig a másik géppel konvertálás, mert ez behal négy napig.
És nyilván mivel ezen a 64-bites gépen vannak azok, amik alul ki vannak írva az üzeneteim után, ugyanúgy le kellett volna tudnia foglalni windowson is annyit, mint ubuntu stúdión. Mégis csak ubuntun működött.
A másik gépet is azért csináltam így, mert először simán 4GB SWAP-ot csináltam neki, azzal nem működött, aztán összeadtam, hogy ebbe van 4GB memória +8GB SWAP az 12GB, ezért csináltam arra 10-től több SWAP-ot, hogy már mindenképp legyen annyi, mint ezen. De hiába. Pedig amúgy a feladatkezelő 3,3-3,5GB-ot írt az RSS alá mikor csinálta az ubuntun, bár az nem tudom mi, de ezért gondoltam először, hogy 4GB elég lesz. De ha már 14GB se elég, ezen meg elég volt 12 akkor ez is ki van zárva.A felbontás meg még mindig nem lehet probléma más oprendszeren, meg gépen, hisz ugyanaz a parancs, ugyanaz a felbontás. Azonkívül meg nincs is a parancsba, hogy x264-be csinálja.
-
-
gyulank
addikt
Mint mondtam, ha nagyobb felbontást állítok be, akkor már ezen is failozik. Azzal nem érek semmit, hogy kisebb felbontásba meg tudom csinálni, ha olyanba akarom. Engem ne limitáljon!
A kód ugyanaz volt mindegyiken, nem tudom, ha van 64-bites akkor az volt windowson, ha nincs, akkor nem. -
gyulank
addikt
Igen. Arra 32-bites Lubuntut tettem. Viszont a 4GB-os gépen a Windows is 64 bites, de azon se jó.
Persze ha jó lenne se akarnám ezen csinálni, de tudom, hogy failozik.
Meg, ha mondjuk nagyobb felbontást állítok be ezen is failozik.
De a lényeg, hogy engem az érdekel, hogy hogy csinálhatom meg azzal a géppel?
Hogy tudom kényszeríteni, hogy megcsinálja? Ha én úgy döntök, hogy ráér, akkor ne döntse már el helyettem, hogy de inkább ha addig tart meg se csinálja! Hát milyen dolog már ez? -
gyulank
addikt
ffmpeg -i LIL.wav -filter_complex "[0:a]showcqt=s=7680x4320:r=120:tc=0.1:cscheme=1|0|0|0|1|0,format=yuv420p10le" -map 0 -b:v 100000k -c:a copy output20.mkv
Ezt ez a gép linux alól elvégzi, Windows alól, és más gépen Linux alól sem. Azt írja:
x264 [error]: malloc of size 102012832 failed
Video encoding failed
[libx264 @ 0x82050ca0] final ratefactor: 17.59
Conversion failed!
Ezt a gépet használom, és az belassít, és nem működik rendesen olyankor, ezért másikon akarom.
Ezen 4GB memória, és 8GB SWAP van, és integrált videókártya, és 128MB-ra állítottam BIOS-ban.
A másikon 128MB-os videókártya van, 2GB memória, és 12GB SWAP.
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Macska topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest