Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
krystman
őstag
Tudom, hogy csinálhatnának IPS panelos monitorokat, mert én sem bánnám. De azt egyáltalán nem mondhatom, hogy egy LED-es TN olyan lenne, hogy nem felelne meg egy hétköznapi felhasználónak. Én úgy vagyok vele, hogy tényleg jobb lenne az IPS, de inkább legyen olcsó kategóriában TN, hogy olyan ember is tudja élvezni a full HD-ét aki nem tud akár 100ezret kiadni érte. Az meg hogy mindig mondják hogy a TN 170foktól torzul a képe, erre csak azt tudom mondani, hogy egy monitort nem nem a bal sarokból kell nézni, ha nem elölről. Azért veszem, hogy én nézzem, nem a havernak aki néha mellettem ül.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Sapphire Pulse Radeon Rx 5500 XT 4Gb Videókártya ELADÓ
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- NVIDIA ASUS TUF RTX 3070 TI OC 8GB GAMING Videókártya
- RTX-3080 és RTX-3070Ti kártyák eladók
- PowerColor RX 7900 XTX RED DEVIL 24G videokártya garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest