Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz Silentfrog #56 üzenetére

"Az idáig kijött játékok meg vigan elszaladgálnak egy 5770 teljesitményű kártyákon."

Próbáltál már erősebbet? Nekem volt 4850 1GB OC-m, ami a DX11-et leszámítva 5770 szint, és bőven volt értelme anno 4890-re leváltani. Tudom, lehet 30FPs-el is dirt2-zni, de valahogy nagyobb élmény 60-al, magasabb grafikán. GTA4 is meghálálta a váltást, és a Crysis-ek is. A Metro2033 meg esélytelen lett volna 4850-en, mivel a DX11-et se tudja, de erőből is bukta lett volna. És szerintem nem én vagyok elvetemült, 1680*1050-ben szeretek játszani, max 4X-es, leggaygibb féle AA-val, lehetőleg a legjobb képbeállítások mellett.
    Szerintem inkább örülni kéne, hogy egyre barátságosabb fogyasztás mellett jönnek ki egyre gyorsabb kártyák, egyre olcsóbban. Bő 2 éve még bő 40K volt egy 4850 1GB, ma ugyanennyiért már egy 6850-et vagy GTX460-at kapsz, amik azonos fogyasztás mellett masszívan gyorsabbak, és már a DX11-et is tudják....
    Persze, nem mondom hogy baj lenne, ha lenne játék is, ami kihasználja ezeket a képességeket...
    Arra is gondolni kell, hogy ha ma veszel új VGA-t, azt elsősorban nem a "most"-ra veszed, hanem a következő 1-5 évre, vérmérséklet és pénztárca függvényében....

Új hozzászólás Aktív témák