- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na, jártam a kormányablakban. Na ott nem tudnak segíteni, pedig többen is összedugták a fejüket. De azóta sikerült mégis megoldanom.
A telefonon működik az eSzemélyiM alkalmazás, benne az:
eAzonosítás funkció szerintem megszűnt, de ezzel semmit se vesztek mivel a Digitális Állampolgárság app teljesen kiváltja.
Az eAláírás és a Szolgáltatásazonosító kocka (#231) csak informatív hogy van/nincs, mikor jár le. Nem tudom hogy ez régen is így volt-e.A kártyaolvasó funkció viszont működik újra. Eleinte nem megbízhatóként írt alá és a nevem helyett egy hosszú számsort írt a pdf-re. De utána hosszas várakozás után sikerült frissítenie valamit csak nem szabadott a telefon képernyőjét elsötétülni hagyni.
Azóta az aláírós pin kód beírása előtt egy választóablak van, ott a 2. vagyok én, mindig ki kell választani és működik, a saját nevemet írja a pdf-re.szkorhetz: viszont ahogy látom neked nincs aláírás funkció telepítve (kék kártyát nem kaptál vagy nem aktiváltad be), pc-n az e-utiokmány nálam működik, ámbár semmi értelme.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged