Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
niti
aktív tag
válasz
juliabrilke
üzenetére
Hál' Istennek az én első szerelmem magam volt a teljes katasztrófa, a srác egy...
Na mindegy, nem becsmérlem. Szóval eszem ágában sem volt soha senkit hozzá hasonlítani, meg vágyakozni, mert nála bárki csak jobb lehet. Ha rá gondolok, legfeljebb mély undor fog el, semmi de semmi pozitv érzésem nincs vele kapcsolatban.
Akivel utána voltam, ő tényleg szerethető volt, de mégsem hagyott bennem mély nyomot.
A mostani párommal érzem azt, amiről mindenki az első szerelme kapcsán ír. Fura. Nagyon szeretem
Viszlát: át tudom érezni, én is csináltam már majdnem butaságot (mondjuk nem ennyire), és szerintem utána én is éreztem magam legalább olyan borzalmasan, mint Ő. Persze nem sajnáltatni akarom magam, hiszen ott én voltam a hülye (legalábbis nagyobbrészt). Borzalmas érzés, amikor a levegőben van a vége. Valakinek ki kéne mondani, vagy legalábbis rámutatni, de nem megy... Aztán egy öleléssel elmúlik mindez, de ha nem is, akkor már nem kétséges, hogy nem lehet így vége.
Én itt ébredtem rá, hogy sokkal többet veszítettem volna, olyat, ami nem pótolható. -
Viszlát
addikt
válasz
juliabrilke
üzenetére
Azért ez nagyban függ attól is, hogy milyen volt az a bizonyos első szerelem. Ha rajtam múlik, akkor nem is lett volna több, azt hiszem ez sokat elmond. Pedig ha az életkoromat nézzük, nagyon fiatal voltam amikor összejöttünk, de nem vagyunk egyformák, én már akkor is pontosan tudtam mit akarok

A letisztázás nálam nem így működik, semmit nem segített volna ha látom, hogy mondjuk ordenáré bibircsókos nő lett belőle...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Fotók, videók mobillal
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung kuponkunyeráló
- Fűnyíró topik
- Vicces képek
- További aktív témák...
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- 269 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5060 (multitouch)
- LENOVO ThinkPad P50 - 15,6", E3-1505M v5, 16GB RAM, SSD, Quadro M2000M 4GB, jó akku, számla, 6 hó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest