Hirdetés
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz
Crystalheart
üzenetére
Persze, gondolkodni lehet, de könnyen megtörténhet, hogy aztán mikor megtörténik, csak nagyobb lesz a "sokk", annyira más lesz a valóság

-
Crystalheart
őstag
Ezt el tudom képzelni... Csak tudod én még azelőtt találok magamban okot, mielőtt még párkapcsolat lenne a dologból.
Épp ezért a fent vázolt veszély nem is nagyon fenyeget. (Ilyenkor mondják, hogy "peeersze-peersze"
) Ám attól, hogy nem tapasztalok meg valamit, még előfordulhat, hogy jól jönne leírni, ahhoz meg nem árt gondolkodnom rajta. Velem általában ez a helyzet, elképzelem, mit tennék, ha olyan helyzetbe kerülnék, amilyenbe nem fogok. És ha egészen véletlenül mégis megesik - miért ne, nem zárok ki semmit, de ha rajtam múlik, nem fog -, akkor már legalább van róla elképzelésem. -
Viszlát
addikt
válasz
Crystalheart
üzenetére
Az már kis helyzeti előny talán, ha gondolkodtál előtte rajta, hogy mit tennél, még ha eredménytelen is volt. Nekem az eset előtt soha egy fél pillanatra sem fordult meg a fejemben, hogy ilyen történhet, még annyira sem, hogy ááá ez velem úgysem történik meg. Talán naiv voltam, inkább csak arról volt szó, hogy maximálisan megbíztam a másik félben.
Szerintem minden józan ember keresi az okot magában. Évekkel később is újra és újra felmerült bennem, de egyszerűen nem jutottam logikus magyarázatra és sajnos nem kaptam a leányzótól sem.
-
Crystalheart
őstag
Szép írás. Igazából sokszor gondoltam arra, mit tennék, ha ilyen megesne velem - na nem azért, mert tartanék tőle, vagy esélyét látnám, hanem mert... akármikor írhatok ilyenről is valami kapcsán. Végeredményre nem igazán jutottam, valószínűleg helyzete válogatná. Viszont biztos, hogy mindig abból indulnék ki, hogy én valamit nagyon elszúrtam, és akármit is tett a szerelmem (furcsa leírni ilyen szót), találnék valami okot magamban.
Az írás első mondata viszont az én számból is ugyanígy elhangzana...

-
niti
aktív tag
válasz
juliabrilke
üzenetére
Fogalmam sincs. Volt egy kis lelki terror is benne ("ha elhagysz, megölöm magam" blabla), és 15 évesen még nem tudja ezt hova tenni az ember. Meg csak hétvégente találkoztunk.
De mondom, nem tudom, minek is volt az egész, és főleg minek ilyen sokáig.
Nekem is tanulságos volt. De ez már nagyon off. -
juliabrilke
veterán
Akkor mi is tartott vele majdnem másfél évig?
Én az első miatt ismertem meg a mostani páromat, aki lett a második és utána megint elkeztünk járni vele pár év után. De legalább megtanított arra, hogy hasonló emberekkel még csak véletlen se kezdjek ki, mint amilyen az első volt.
Ebből csak azt akartam kihozni, hogy sokan túlértékelik az első szerelmet...

-
niti
aktív tag
válasz
juliabrilke
üzenetére
Ja, hogy az elsőre írtad. Nos, őt magát kellett kihevernem, nem a szakítást.
Meg a saját hülyeségemet, hogy vele voltam majdnem másfél évig. Mondjuk akkor még eléggé tini voltam, de ez nem mentség.
Nem használt ki, csak egy idegileg rettenetesen labilis, buta, érzéketlen, egyfolytában ömagát sajnál(tat)ó, szavahihetetlen ember volt. Ennyi.
Lehet, hogyha az én első szerelmem szép lett volna, máig nem feledtem volna el. Sőt, biztos így van, de ekképpen ezt nem tudom átérezni, de annyira azért nem bánom
-
niti
aktív tag
válasz
juliabrilke
üzenetére
Nem tudom, nem szeretném megkockáztatni... De akkor, adott esetben nyertem volna kábé két jó éjszakát, a vesztenivalóm meg ennél sokkal több volt.
De sajnos a hsz.-ed elejét nem értem teljesen
-
niti
aktív tag
válasz
juliabrilke
üzenetére
Hál' Istennek az én első szerelmem magam volt a teljes katasztrófa, a srác egy...
Na mindegy, nem becsmérlem. Szóval eszem ágában sem volt soha senkit hozzá hasonlítani, meg vágyakozni, mert nála bárki csak jobb lehet. Ha rá gondolok, legfeljebb mély undor fog el, semmi de semmi pozitv érzésem nincs vele kapcsolatban.
Akivel utána voltam, ő tényleg szerethető volt, de mégsem hagyott bennem mély nyomot.
A mostani párommal érzem azt, amiről mindenki az első szerelme kapcsán ír. Fura. Nagyon szeretem
Viszlát: át tudom érezni, én is csináltam már majdnem butaságot (mondjuk nem ennyire), és szerintem utána én is éreztem magam legalább olyan borzalmasan, mint Ő. Persze nem sajnáltatni akarom magam, hiszen ott én voltam a hülye (legalábbis nagyobbrészt). Borzalmas érzés, amikor a levegőben van a vége. Valakinek ki kéne mondani, vagy legalábbis rámutatni, de nem megy... Aztán egy öleléssel elmúlik mindez, de ha nem is, akkor már nem kétséges, hogy nem lehet így vége.
Én itt ébredtem rá, hogy sokkal többet veszítettem volna, olyat, ami nem pótolható. -
faevike29
tag
-
Viszlát
addikt
válasz
juliabrilke
üzenetére
Na az már nagyobb gáz...
Voda:

-
VoDaFoNe
aktív tag
tanulságos írás, nekem tetszett..
sajnálom hogy így alakult -
Viszlát
addikt
válasz
juliabrilke
üzenetére
Azért ez nagyban függ attól is, hogy milyen volt az a bizonyos első szerelem. Ha rajtam múlik, akkor nem is lett volna több, azt hiszem ez sokat elmond. Pedig ha az életkoromat nézzük, nagyon fiatal voltam amikor összejöttünk, de nem vagyunk egyformák, én már akkor is pontosan tudtam mit akarok

A letisztázás nálam nem így működik, semmit nem segített volna ha látom, hogy mondjuk ordenáré bibircsókos nő lett belőle...
-
s@nyiii
tag
Önbecsülés nulla. Sok ilyen ember van, de meg is érdemlik.
-
juliabrilke
veterán
Én a mai napig nem értem, hogy miért van ilyen nagy hatással az emberre az első szerelem.
Én ezt szerencsére letiztáztam magamba, utánanéztem, hogy milyen is a mostani első szerelmem. Nagyon kiábrándultam belőle. Most biztosan nem járnék vele.
-
törölt tag
"Szokásos" veszekedésnek indult... Már nagyon sokszor kimondtuk a végét a dolognak, de sosem gondoltuk komolyan, sokminden kiszökik ilyenkor az ember száján... Most mégis valahogy más volt...nagyon erősködött, szinte habzott a szája, hogy ennyi. Gondoltam következik most pár egymás nélkül töltött nap, aztán majd megbeszéljük. Volt már máskor is mosolyszünet. Pár nap múlva egy másik sráccal láttam az utcán... Egy szempillantás alatt rájöttem, hogy miért erősködött akkor...
U.i. Haldoklófélben volt már a kapcsolat, de nem szerettem volna, hogy így legyen vége.
-
juliabrilke
veterán
válasz
faevike29
üzenetére
Ezt lehet, hogy úgy fogja fel, hogy nem akar tapasztalatlan lenni élete párjával.
Mondjuk abba is bele lehet gondolni, hogy az se jó módszer, ha az esküvő után adja magát oda párjának, mert lehet, hogy egyátalán nem sül ki belőle jó dolog. Ha meg nem tudják megoldani, akkor meg megoldják vagy szétmennek.
Ilyenre is volt példa már pár embernél.

-
juliabrilke
veterán
válasz
faevike29
üzenetére
Igen,ezzel lehet védekezni, hogy csak tapasztalatot akart szerezni. De ezt miért nem lehet az adott párjával megcsinálni? Új dolgokat kipróbálni?
A mostani párom ezt mondta és nem arra gondolt, hogy mással, hanem velem. Pedig neki én voltam az első.
Legtöbbször az ok mindig az szokott lenni, hogy valami hiányzik a párjában, de ezt is meg lehet beszélni.
-
faevike29
tag
Hát valami ilyesmit látok én is a környezetemben...sajnos, tisztelet a kivételnek. De amikor azt látom, hogy a kiscsaj 15 éves aztán már le is feküdt a barátjával, akkor azt előbb-utóbb ki szeretné próbálni másokkal is. Jó, most nagy valószínűséggel Viszlátnál nem így történt, de a mai világban én már hallottam erre példát.
-
Tim82
félisten
válasz
juliabrilke
üzenetére
Vakegérkéé volt, bár nem vele esett meg (hála a jó égnek).

faevike: nem biztos, hogy azért csal meg a másik, mert "valami hiányzik". ennél tudnak jóval bonyolultabbak lenni a dolgok. pl. ha valaki önmagával nincsen kibékülve, úgy gondolja, hogy ő egy jó kapcsolatot "nem érdemel meg" és épp ezért önsorsrontóan inkább szétcs*szi.ehh, már hetek óta gondolkodom, milyen formában írjam meg az én "első" sztorimat, de Viszlát megelőzött.

-
faevike29
tag
Igen, így már érthetőbb a dolog. Én is nő vagyok és csak azért kérdeztem, mert tisztában vagyok azzal, hogy a "társaim" miféle technikákkal rendelkeznek.
Én 8 éve vagyok együtt a párommal, nekem is ő az első. Én nekem még soha meg sem fordult a fejemben a hűtlenség gondolata, ennyi idő után sem. Valami okának kellett lennie. Most nem csak arra gondolok, hogy esetleg te nem adtál meg neki mindent, de nagyon sok fiatal nő van, aki egy hosszabb kapcsolatban él már a párjával, úgy hogy nagyon fiatal volt, amikor összejöttek. Ilyenkor pedig nem ritka, hogy a csajszi szeretne másoktól is tapasztalatot szerezni. Na, ezt nagyon szépen megfogalmaztam.
-
nostrum
tag
válasz
juliabrilke
üzenetére
Ha innen nézzük akkor mulyaság, ha meg onnan akkor eszméletlen méltóság és önuralom kellett hozzá...
(ott a nő azzal indokolta, hogy unatkozott napköben, mert a férje nem volt mellette)
Soxor jódolgában hülyül meg a nő...
-
Retro11
senior tag
Lehet ez neked bunkóság, én gyűlölöm a tapló, genny, szemét, mocsadék embereket.Ennyi.És én arról az esetről beszélek amikor, tud a gyerek arról hogy a csajnak van pasija már hosszabb ideje,és ott munkálkodik, míg eljön a nap amikor valamin összekapnak és ő meg kihasználja.
Ez gennység.Ennyi.
A sztoridon nevettem.Bunkó vagyok
!juliabrilke: Sírás meg terror ehez nagyon értenek
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
Viszlát
addikt
válasz
juliabrilke
üzenetére
Nem tudott kielégítő választ adni.
Hogy hogyan döntenék most? Jó kérdés. Az egy nagyon speciális helyzet volt, voltam azóta is szerelmes és biztosan leszek is még, de úgy szeretni mint őt, nem fogok már. Amúgy 99%, hogy azonnal véget vetnék a kapcsolatnak.
-
faevike29
tag
Sírt igen, de egy nő nagyon sok mindenért tud sírni... gondolom érted mire célzok. Sztem az hogy sírt még nem biztos, hogy a megbánás jele. Bár, hogy utána meg ő akart veled maradni, az inkább azt jelzi, hogy igen, megbánta.
Bár hozzáteszem, ezt nem érdemelted tőle semmiképpen...
-
juliabrilke
veterán
Hm...Ez egy kicsit mulyaságra utal. Saját lakásában? Még meg is várta őket, ameddig befejezik?

Egyik PH!-snak volt egy írása erről. (nevét elfelejtettem) A srác is szemtanuja volt, de nem tett semmit. Utána viszont felvette és közölte vele, hogy elmegy dolgozni és hűséges marad vagy mehet vissza oda, ahova jött... (ott a nő azzal indokolta, hogy unatkozott napköben, mert a férje nem volt mellette)
-
nostrum
tag
válasz
juliabrilke
üzenetére
Kiment szép nyugodtan a konyhába (semmit sem mutatva abból amennyire összetört), és megvárta míg felöltöztek és elmennek (a saját házában tették). Azt mondta mindketten vigyorogtak rajta elmentükben...
-
Viszlát
addikt
Nem gondolom, hogy mindenképpen egy abszolút félreismert helyzetről kell legyen szó. Ha olvastad a Sztárom a párom című írásomat, abban is szerepel érintőlegesen ez a nő, és ott meg is jegyzem, hogy az egyik legfontosabb dolgot tőle tanultam meg.
Nem mentségképpen, de történtek vele dolgok (amik nagyon magánjellegűek, így megosztani nem tudom veled), amiktől kicsit megváltozott. De tudod, érdekes dolog ez, mert miután megtette, én láttam benne a lehetőségét annak, hogy ezt még helyre lehet hozni. És a mai napig szentül hiszem, hogy ez így van, és sikerült is volna ha ő is legalább annyira akarja mint én.
-
juliabrilke
veterán
-
Superman
nagyúr
Viszont lehetséges egy olyan vonzata is a dolognak, hogy nincs mit sajnálni. A vélt veszteség nem valóságos a szónak abban az értelmében, amit egy valódi érték elvesztésekor érzünk. Ezzel azt akarom mondani, ha már a kezdetekkor félreismertünk valakit, valódi természetét akár ezért, akár azért nem ismertük fel/meg, akkor viszont becsapjuk magunkat, mert veszteségnek tüntetjük fel azt az érzést, amit szerelemként/szeretetként éreztünk a másik iránt, de valójában délibáb volt, mivel saját magunk vágyait vetítettük ki a másik személyre.
(Na ez most olyan mondat volt, amilyeneket Faulkner írt..
) -
Viszlát
addikt
válasz
Cs.Orsolya
üzenetére
Fogalmam sincs. Biztosan találnánk az Ő édesanyjával is egy olyan nevet, ami kettőnk választása, kettőnk számára jelent sokat.
yetike: na az komoly... nem tudom miként alakult volna a dolog ha akkor nem sírja el magát (tudni kell róla, hogy nem volt az az elérzékenyülök a pelenkareklámon is típus.)
-
Viszlát
addikt
Ennél nagyobb elégtétel nincs...
Ha valakinek ez elégtétel azzal szemben aminek a lehetőségét elveszítette a felesége hűtlensége miatt, akkor csak sajnálni tudom.
Orsi: nincs gyermekem.
faevike29: úgy tűnt igen, kulcsfontosságú mondat az írásban a "végre elkezdett sírni". Egyébként köszönöm

-
nostrum
tag
Remélem nem baj ha leírok egy történetet ide.
Ez már olyan "urban legend" féleség, lehet más is hallotta... de eredetileg az egyik barátom unokabátyjával történt:Röviden írom:
Úgy volt, hogy nem volt, hogy 4 év együttjárás és 2 év házasság után (szerencsére még gyerekvállalás előtt) a kedves felesége úgy döntött, hogy elkezdi rendszeresen megcsalni.
Olyan szinten, hogy egyszer otthon kapta az egyik kandúrral. Szépen csendben különváltak útjaik.Körülbelül fél év múlva, a csaj megelégelte a lovaglást, rájött mit vesztett (család, létbiztonság, és egy társ) és rájött hogy nem kap jobbat. Megkörnyékezte volt párját aki nagy meglepetésére nem zárkózótt el a dologtól. Egy héten belül már ott töltötte az éjjelt a volt párjánál, akivel egy fergetegeset szexeltek. A srác hajnalban elment dolgozni, de hagyott valamit a csajnak az éjjeliszekrényen:
Egy ezrest, ami az olcsó kurváknak jár... és egy cetlit: "Mire hazajövök, már ne találjalak itt..."
Ennél nagyobb elégtétel nincs...
-
Viszlát
addikt
válasz
juliabrilke
üzenetére
Másfél évig tartott még utána a kapcsolat, többször megismétlődött az eset, mire el tudtam küldeni, bár akkorra ő már pont nagyon nem akart menni. Azóta született két kislánya, az elsőt Viktóriának hívják.
nostrum: úgy legyen.
-
nostrum
tag
juliabrilke Na látod, az szép. Én is hallottam ilyet.
Viszlát Javítom magam, akkor: Nagyon sajnálom hogy ezt át kellett élned...
De akit elvihetnek, azt vigyék is ...
Kívánom hogy soha ne csalódj még egyszer ekkorát!
-
Superman
nagyúr
válasz
Cs.Orsolya
üzenetére
Nem gondolom, csak a lehetséges valóságnak egy szeletét, vagy illúzióját nyújtja a film, mint minden más művészeti ág, ezért gondoltam, hogy érdekes adalék lehet.
-
Viszlát
addikt
Mindenki: ez egy saját emlék, kereken 10 évvel ezelőttről. Akkor én ott képtelen lettem volna kimondani a végét és őszintén szólva nem is akartam. Többet érek ennél? Persze, nagyon megalázó a helyzet és az ember iszonyúan érzi magát, de nekem ott akkor a kapcsolatunk és amit jelentett sokkal többet ért annál, minthogy büszkén, a méltóságomat valamelyest megőrizve, de nélküle legyek.
Nem véletlenül lett első az írás címe, hiszen az első szerelem volt - akivel rengeteg első történt -, és az első szembesülés a hűtlenséggel, olyan érzésekkel, amiket előtte nem tapasztaltam soha.
Superman: másfél évvel később valami ilyesmi hangzott el, bár nem ilyen stílusban, még akkor is nagyon nehéz volt kimondani.
-
Superman
nagyúr
válasz
Cs.Orsolya
üzenetére
Akkor nézd meg a "Szereti Ön Brahmsot?" című filmet, ott eléggé szemléletes az általad vázolt sztori nagyszerű színészekkel.
-
Superman
nagyúr
Azt hiszem, valószínűleg én vagyok teátrális és hatásvadász, de egy ilyen helyzetben azt tenném, amit az "Elfújta a szél"-ben Clark Gable mondott Vivien Leigh-nek az utolsó képkockákon:
-Szeretnék még törődni azzal, hogy mit teszel, vagy hová mész, de már nem tudok. Őszintén szólva drágám, fütyülök rá.
-
nostrum
tag
Most a rohadéknak vagy sok munkája van a dologban, vagy én nem tudom.Csodállak, mert én agyba fűbe vertem volna a csávót
Ne haragudj, de ez tipikus bunkó hozzáállás:
Félrebaszik a barátnőm, ezért szétverem aki megdugta... Gratulálok. Ezt ugye nem mondtad komolyan?
Mert ugye ha megerőszakolják, akkor igen. Akkor ki lehet ontani a belét az elkövetőnek.
Nem is "lehet" hanem kell!!!De azért mert ilyen-olyan okból megdugatta magát valakivel (függetlenül attól hogy a harmmadik tudott vagy nem tudott arról hogy a csajnak párja van) nem hiszem hogy a harmadikat kéne ütni...
Mellesleg az íráshoz hozzáfűzöm, hogy én is négy éve vagyok együtt jelenlegi párommal. Nemhogy utánam, de előttem sem érintette senki. Én sem tudom mit kezdenék nélküle, de ha megcsalna, (és nálam ez már hamarabb kezdődik a prütykölésnél) akkor gondolkodás nélkül szakítanék vele. Mert egy igazi szerelemben ez megbocsájthatatlan...
-
juliabrilke
veterán
Ismerős a sztori... Annyi a különbség, hogy nem volt rádióm, amit széttörjek.

Minden más így történt, ahogyan leírtad.
-
Retro11
senior tag
Nem akarlak még jobban elkeseríteni, de hogy lehet ilyet tenni?Mert még csókolózás meg stb az oké (NEM oké de az előferdűlhet) de lefeküdni 1szinte idegennel.
Most a rohadéknak vagy sok munkája van a dologban, vagy én nem tudom.Csodállak, mert én agyba fűbe vertem volna a csávót

P.S: Azt gondolom akármennyire nehéz, ezek után Neked kell azt mondani vége.Többet érsz annál, hogy ilyenbe beletörődj(Nem büszkeség miatt, hanem azért mert ha ezt megtette Veled nem ő lesz az aki....)!!!!Sok az emlék, sok a vele eltöltött idő,de tedd meg.
Üdv: Retro11

-
Viszlát
addikt
Köszönöm mindenkinek.
Szeretném tisztázni, hogy ez nem szakításról szól, a lány lefeküdt valakivel, de nem jelentette be, hogy vége, a fiún múlt a dolog. A bevallás utáni körülbelül 1 órát írtam le.
-
Bárcsak sose kéne ilyet átélni.
Legszívesebben elküldeném minden exemnek, (szakítás okától függetlenül).
-
Laprasi991
aktív tag
Igazi szívhez szóló írás, grat

-
Tim82
félisten
Át tudom érezni ezt az írást. Köszönöm.

-
groth99
csendes tag
Szép és nagyon elgondolkodtató írás, gratulálok!
Én szerencsére sosem vesztem még össze a Szerelmemmel annyira,hogy csapkodhatnékom támadt...remélem ezután is tartani fogom ezt a jószokásom. Ha valami gáz van,akkor mindig szugerálom magam,hogy "azértse haraxok rá,hanem megbocsátok,és szeretni fogom amennyire csak el tudom képzelni" Eddig jól bevált
-
philoxenia
MODERÁTOR
Nagyon tetszett.
Az írás. Az élménytől eddig engem is megkímélt a sors, remélem 22 évi házasság után, már így is marad.
-
ttower
aktív tag
a bevezető után a többi cikket csak átfutottam hogy ne foglalkoztasson más. megérte. köszönöm hogy elolvashattam
-
Thrawn
félisten

-
rarri
senior tag
Ez kemény volt...Mikor az ember érzi hogy vége, és elönti a tehetetlenség, a visszafordíthatatlantól való félelem. Én eddíg csak a másik oldalon voltam /én mondtam ki 4.5 év után hogy vége /, de most jobban átéreztem mit élhetett át annak idején az én barátom. Köszönöm.
-
Vakegérke
félisten
Isten megkímélt attól, hogy ezt átéljem.
Vagyis nem, hiszen a feleségem volt hűséges, ő kímélt meg. Persze itt megszólalhatnak a hitetlenek, hogy ugye amit nem tudok, az nem fáj. Hiszek a feleségem hűségében, ahogy ő is hitt haláláig az enyémben, nem potyára.
Szomorú írás. Ilyen is kell.
-
ladybug
őstag
Magával ragadt az írás. Sikerült megérinteni a lelkemet.
-
7
addikt
Mennyi, de mennyi ember átélte már ezt, és mindig majdnem ugyanolyan... Jól megragadtad, nekem biztos nem ment volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Razer Blade 14 5900HX 16GB 1TB RTX 3070 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Épp ezért a fent vázolt veszély nem is nagyon fenyeget. (Ilyenkor mondják, hogy "peeersze-peersze"

Meg a saját hülyeségemet, hogy vele voltam majdnem másfél évig. Mondjuk akkor még eléggé tini voltam, de ez nem mentség.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)