- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
RefFes
junior tag
Hali!
Lehet, hogy megért volna egy kérdést, de lehet, hogy még mindig a hajamat tépném (pedig már alig van). Leegyszerűsítettem a dolgot, jelenleg is stock mükszik, no problem (azért a feszt lentebb vettem, meg belőttem a memóriát 3600 c 15-re 1.35V mellett kb. fél perc alatt...megjegyzem megy 4100-on is, csak ott már c 17 és 1.38V, amit sokallok), így hozza egy 4.3-ra húzott 2600x teljesítményét, mert gondolkoztam a Z+-on is, de így...
üdv
-
RefFes
junior tag
válasz
FeketePok #71 üzenetére
...volt 1700x, és 1600x, gondolj, amit akarsz, én maradok egyelőre a sötét oldalon. És megfogtál, nem volt mikrolag, rendes szaggatások voltak. Úgy cseréltem rendszert, hogy azonos márkájú lapot vettem, mint ami volt, így csak épp át kellett szerelni, még op rendszert sem raktam újra (nyilván driverek ok), és láss csodát, megszüntek a jelenségek, öt méteren belül.
üdv
-
RefFes
junior tag
...ennek a "minél több mag"-nak egyelőre nem sok értelme van, csak kivételes esetekben, és igen, egyelőre (és még legalább 1-2 váltásig, refreshig) nem is valószínű, hogy változik. Volt Ryzen-em,, hiába ment harmad gőzön a sok szál, mikrolag és társai (memóriáról ne is beszéljünk), aztán átváltottam Coffee-ra, hát egy "hangyányit" jobb a helyzet...és ez "fentebb" is hasonló-egyelőre.
Üdv
+összes létező Meltdown - Spectre telepítve, és én csak azt mondom, hogy a legszebb öröm a káröröm...de, ami késik, nem múlik, azért, ha "megfelelő" arányban lesz egyszer jelen a másik fél, akkor elkezdenek azzal is jobban foglalkozni.
-
RefFes
junior tag
..ja, és mivel fontos a több szál is: 1420-1715 (ez utóbbi kb. egy ronggyá húzott alig stabil 1700x-8/16 eredményénél jobb eredmény. Szóval van még hova fejlődni. Jövő tavasszal ?! esetleg megközelítheti AMD a másfél évvel azelőtt kiadott szériát. A vezér(nő) is azt nyilatkozta, hogy nagyon szerencsés esetben szerver piacon szeretnék elérni a 10%-ot, erre a 10 nm megjelenéséig lehet esélyük, mint ahogy a többi szegmensnél is. Azért jó, hogy megmozdultak a dolgok, a fene gondolta volna másfél éve, hogy ilyen teljesítményű procikat dobálnak az emberhez...
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Építő/felújító topik
- Heroes of the Storm
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Viccrovat
- Milyen routert?
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest