Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- exLátóasszonyok & Táltosok topikja
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Egy korszak vége
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Minyi
tag
Szerintem ha az emberiség ezen a bolygón akar maradni akármilyen kis dologról van szó a környezetvédelem fontos tényező. nekem nagyon tetszik és az ára sem vészes ,remélem 1-2 éven belül ilyen monitorom lesz ha végre leváltom a crt-t
Don't live your life in vain!
-
Killing
addikt
válasz gixxer-tomee #21 üzenetére
Ülj le fiam,1-es.
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
GIJoe
addikt
Sőt! DELL is elsütötte és az még minőségi cucc is,csak szintén nem lehet kapni, vagy rendelni lehet messziről!
http://www1.euro.dell.com/hu/hu/otthon-es-otthoni-iroda/monitor/monitor-dell-g2210/pd.aspx?refid=monitor-dell-g2210&s=dhs&cs=hudhs1
"Üzemi teljesítményfelvétel:
Kevesebb mint 18 watt (jellemző)" -
mate0217
aktív tag
JÓÓÓÓÓ Nekem tetszik
Hol a nyuszi? - Hole a new see? Hideg van. - He dag one. Van két macskám. - One Kate much come. http://s1.bitefight.hu/c.php?uid=117708
-
nyunyu
félisten
Ledes hattervilagitast a Lenovo mar elsutotte a zold monitoraban.
Csak errefele nem lehet kapni.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nyunyu
félisten
V223WBbmd viszont csak 250 cd/m²-es fényerőre képes
Ez miert lenne hatrany?
Mert nem vakit ugy, mint a 350nits?Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
waterman_
aktív tag
a green monitoroknak muszájból ilyen bűn ronda a dizájnja? pontosabban ez nem is dizájn. ez egy vonalzóval rajzolt, pusztán funkcionális fröccsöntvény. az a talapzat a mélypontja az egésznek.
..egy sikátorba talátak rám, egy régi frigóba próbátam viszatérni a főd légkörébe..
-
old_artist
addikt
Üdv!
Igen, már 24"-osnál is meggondolandó a TN paneles (még 22"-osnál is néha és némely modellnél), nem hogy 26" felett, kész öngyilkosság a szemnek és az élvezhetőségnek!
Igen, ezek az LG H-IPS panelesek és áraikkal már nagyon versenyképesek lesznek, nem beszélve a technikai és technológiai fölényükkel, különösen egy TN panelessel szemben!
-
Móci
addikt
válasz old_artist #17 üzenetére
Ez a H-IPS panel egész jól hangzik, kíváncsi leszek az erre épülő monitorokra. Ha én az enyémet lecserélném, 26" alá nem mennék, ott meg tn soha.
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
old_artist
addikt
Üdv!
"Maximum akkor takarékosabb, ha nem kapcsolják be." - viszont, hogy ha nem húzod ki a konektorból, akkor is fogyaszt!
Más:
"Az Acer bemutatta friss energiatakarékos monitorjait" - de könyörgöm, kinek és minek már gyártani ennyi ipari hulladékot TN panelesben, különösen, amit nagyon sokszor tapasztaltam az Acer wide monitorokkal kapcsolatban, hogy borzalmas bevilágítás, homogenitás és betekintési szöggel, akinek kidobott pénze van, az csak vegye meg!
Már nem tud az Acer se mással kirukkolni, csak az energiatakarékossággal - szánalmas próbálkozás egy TN paneles monitor esetében!
Ennyi pénzért (kis +-ért) ősztől sokkalta kiválóbb monitorok érkeznek majd hazánkba (ha a kereskedők is úgy akarják), pl. H-IPS panellal!Egyébként, ha műszeresen be van kalibrálva egy monitor, akkor akár 20-30%-al is kevesebbet "fogyaszt", de ha már lejjebb vesszük a fényerőt, amit majd minden esetben megteszünk 100%-ról, már elérhető 10-20 sőt 30%-os áram fogyasztás csökkenés is!
[ Szerkesztve ]
-
Tidus
addikt
Nekem Augusztusban lessz 4 éves az ACeR AL1716-os monitorom. Gond nélkül üzemel, viszont addig használom még tönkre nem megy! De látom egyre jobbakat adnak ki, úgy hogy lehet majd választani, mivel maradok ennél a gyártónál!
[ Szerkesztve ]
-
Móci
addikt
Pont a green ssd-s cikknél írtam, hogy miért nincs green monitor, s tessék itt van. Legközelebb csendben maradok...
Gondolom nem fogyaszt brutálisan kevesebbet egy másik monitornál.
Az én 22-es Samum eszik meg max 60W-ot papír szerint, pedig ebben van tuner. 3W-os hangszórók, stb. Nem hinném, hogy ez feleannyit zabálna. Maximum akkor takarékosabb, ha nem kapcsolják be.
A néhai 120W étvágyú 22-es Belinea katódágyúmra próbálták volna rárakni a green címkét..."...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
P00By
nagyúr
Nem rossz! Csak a ződtőő.......
-
Solten
őstag
"A hűtőknél betiltották a freon gáz használatát (Ami kinyírja az ózón lyukat,szószerint 'megeszi' az ózont),az újabb hűtők kevesebbet is fogyasztanak lényegesen."
Ez dicseretes, csak ettol meg a huto fogyaszt energiat, az energia eloallitasa meg tovabbra is szennyezi, terheli a kornyezetet. Legnagyobb arcatlansag ezert "green"-kent aposztrofalni egy termeket.
"A cigi,meg mindegy hogy milyen,ígyis-úgyis káros.Most nem mindegy hogy piros szimfóniát,vagy light-os Sophit szívsz?"
Tokmind1, ezert is szuntettek be a nagyon helyesen "light" feliratot, mert hiaba tartalmaz csokkentett szemetet, attol meg ugyanolyan karos az egeszsegre... (lasd kevesebbet fogyaszto huto esete es a kornyezet).
Kevesebbet fogyaszto termek csak szamodra jo, kevesebbet fizetsz az energia-hasznalatert. Semmi green nincs benne.
[ Szerkesztve ]
Saor Alba
-
dudika10
veterán
Csak komoly megkötéseket kéne tenni. Teszem azt csak olyan termékre lehet rárakni ami 50%-ban újrahasznosított műanyagból készült, vagy feleannyit fogyaszt mint ami normális*.
*: persze ehhez meg kell határozni mi az, hogy normális.[ Szerkesztve ]
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
Devid_81
félisten
Egész jó kis cucc!
...
-
-
szuper-t
őstag
elvártam volna 1 ilyet:
új technológia: ledes háttér megvilágítás + inteligens fény viszonyokat felmérő szenzor ami optimalizálja a háttérvilágitás intenzivitását vagy mittom én prizmás hátlap ami visszaveri a be eső fényt ezáltal energiát takarít meg a kijelző.. / pl telefonok/
ha nagy baromságot mondtam szóljatok. -
Xirtam
veterán
A 22"-est elfogadnám Full HD nem is rossz!
-
Killing
addikt
"továbbá energiatakarékos funkcióval is fel vannak szerelve"
Hát pl.: Készenléti módba kapcsol és nem megy folyamatosan 2 órát nyugalmi állapotba készenlét nélkül,mint a régi monitorok.
Solten:Ebben nincs teljesen igazad.Használhatnak környezetbarát anyagokat,gyártási módszert,de akár kissebb is lehet a fogyasztása.Ez olyan mint pl.:A hűtőknél betiltották a freon gáz használatát (Ami kinyírja az ózón lyukat,szószerint 'megeszi' az ózont),az újabb hűtők kevesebbet is fogyasztanak lényegesen.A cigi,meg mindegy hogy milyen,ígyis-úgyis káros.Most nem mindegy hogy piros szimfóniát,vagy light-os Sophit szívsz?Előbb utóbb úgy sem tudsz fulladás nélkül lefutni egy kilómétert.[ Szerkesztve ]
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Solten
őstag
Ezt a „zöld” marketing-baromságot be kéne tiltani, ahogy a "light" cigivel tették...
Saor Alba
-
Killing
addikt
Örülök hogy figyelmet fordítanak a környezetre is! Jó áron van,valahogy el tudnám otthon képzelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elég korrekt áron, Samsung Odyssey G7 240Hz/32'/2K ÍVELT Garanciális szinte új!
- LG Ultragear 27GN950-B - 27" UHD 4K 3840x2160 / NANO IPS 1MS /144Hz (OC 160Hz) / G-Sync - 1 ÉV Gari
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- SAMSUNG (LS28BG700EUXEN) 4K 144hz GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest