- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Szerk: Mellényomtam, nem válasz akar lenni.
Köszönöm, hogy elolvastátok.

Kaptatok egy kis kóstolót, hogy nem csak más bolondságáról tudok írni, hanem az én agyam is más rugóra jár, mint a normálisoké.
Van a dolgozómban egy 40 körüli srác, ő is Józsi, ő se teljesen komplett.
A csarnok másik végében dolgozik. Van köztünk vagy 60 méter, sok gép, sok magasra felhalmozott készáru. Ezt csak azért ecsetelgetem, mert nem látjuk egymást, időnként viszont összefutunk.
Nem tudom, melyikünk és mikor kezdte, de ahogy meglátjuk a másikat, felüvöltünk, hogy "Jóóózsi"! Ö inkább ordít kajakra, én inkább visítok, trillázok, no persze egyáltalán nem halkan, sőt.
Az első időkben megdöbbenten néztek a melósok, mára már természetesnek veszik érzelmi kirohanásainkat. Akkor van csak gond, ha két méteren belül van valaki, mert nem veszi észre, hogy mire készülünk, és megijed. Összerezzen, füléhez kapja a kezét, és elküld minket a bánatos nem emlékszem hova.
Bizony a teljhatalmú főnököt, élet-halál urát is Józsinak hívják.
Láttam, hogy jön, tudtam, hogy hova megy, tudtam, hogy balra fog befordulni. Úgy időzítettem, hogy előtte legyek vagy két méterrel. Ahogy kibukkant a sarkon, már bömbölt is lökött cimborám, hogy "Jóóózsi"! Mentem tovább, mint akinek semmi köze az egészhez.
Utólag mesélték, hogy a főnök dermedten nézett körül, aztán megvonta a vállát, és ment dolgára.Nem unalmas az élet, legfeljebb a normálisoknak az.

Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- OLED monitor topic
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 700W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Beszámítás! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest