Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Szerk: Mellényomtam, nem válasz akar lenni.
Köszönöm, hogy elolvastátok.

Kaptatok egy kis kóstolót, hogy nem csak más bolondságáról tudok írni, hanem az én agyam is más rugóra jár, mint a normálisoké.
Van a dolgozómban egy 40 körüli srác, ő is Józsi, ő se teljesen komplett.
A csarnok másik végében dolgozik. Van köztünk vagy 60 méter, sok gép, sok magasra felhalmozott készáru. Ezt csak azért ecsetelgetem, mert nem látjuk egymást, időnként viszont összefutunk.
Nem tudom, melyikünk és mikor kezdte, de ahogy meglátjuk a másikat, felüvöltünk, hogy "Jóóózsi"! Ö inkább ordít kajakra, én inkább visítok, trillázok, no persze egyáltalán nem halkan, sőt.
Az első időkben megdöbbenten néztek a melósok, mára már természetesnek veszik érzelmi kirohanásainkat. Akkor van csak gond, ha két méteren belül van valaki, mert nem veszi észre, hogy mire készülünk, és megijed. Összerezzen, füléhez kapja a kezét, és elküld minket a bánatos nem emlékszem hova.
Bizony a teljhatalmú főnököt, élet-halál urát is Józsinak hívják.
Láttam, hogy jön, tudtam, hogy hova megy, tudtam, hogy balra fog befordulni. Úgy időzítettem, hogy előtte legyek vagy két méterrel. Ahogy kibukkant a sarkon, már bömbölt is lökött cimborám, hogy "Jóóózsi"! Mentem tovább, mint akinek semmi köze az egészhez.
Utólag mesélték, hogy a főnök dermedten nézett körül, aztán megvonta a vállát, és ment dolgára.Nem unalmas az élet, legfeljebb a normálisoknak az.

Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon kellemetlen áremeléssel készül az Intel
- Építő/felújító topik
- Milyen házat vegyek?
- Sorozatok
- Látásjavító szemműtét
- Milyen NAS-t vegyek?
- E-roller topik
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Mesterséges intelligencia topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- HP PROBOOK X360 11 G5 N5030 /8GB/256 GB SSD/11.6" Hd Touch laptop+tablet garanciás
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- AKCIÓ!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G7 14" i5 10210u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest