Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Fred
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ytmusic
csendes tag
válasz
atomanti19 #5 üzenetére
Engem is jól átvertek. Rendeltem tőlük egy alaplapot, de már olyan alaplapuk nem is volt, és ők maguktól úgy döntöttek hogy helyette küldenek egy másikat ami 60 Ft.-al volt drágább.
Írtam nekik hogy cseréljék ki arra amit rendeltem, jött is a válasz hogy nincs olyan amit eredetileg rendeltem. Ráköltöttem +10 ezret egy sata-s vinyóra, hogy egyáltalán működésre bírjam a gépet(mert azon az alaplapon amit eredetileg rendeltem volt IDE csati, és nekem csak IDE vinyóm volt), aztán írtam nekik hogy ne jöjjön futár kicserélni, mert egyetlen olyan alaplapuk sincs ami megfelelő lenne ebben az árban, jó lesz akkor ez is, és már egyébként is ráköltöttem. Állítólag mégis küldtek ki egy futárt hogy visszavigyék az alaplapot, pedig írtam nekik hogy ne jöjjön, de nem találták meg a címem, nem létezik.
Most meg elromlott az alaplap, és kb. már 2 hete írtam nekik hogy mi van, de még mindig nem jött válasz.
-
djdaniel
senior tag
válasz
atomanti19 #5 üzenetére
próbáltad már felfenni a kapcsolatot az Asus magyarországi képviseletével ?
hátha ők tudnak segíteni, volt régebben egy emberke annak azért nem tudtak mert nem volt semmi papírja a kártyáról, neked viszont van szerintem egy próbát megérne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest