Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz Colos1 #951 üzenetére

Összeállt a kép, mi? :Y Aztán erre mondják majd C topicban, hogy összeesküvés elmélet. :DDD Egyébként nem "rebesgetik", az AMD maga deklarálta a dolgot.
    Egyébként is megfigyelhető volt, hogy ATT-ban a jobb minőségi beállításokkal (eleve több mindent tudsz rátenni, mint CC-ben) nem olyan frankó a sebesség, pedig pár éve még én is azt tapasztaltam minden tesztben, hogy az ATI (nem AMD!) kártyák magasabb minőségi beállításokkal húznak el nV-tól, pl. éppen azért adtam el a 8800GT-met, mert a 8.5 (végre jó, csak ezzel nem ment már a CF a lapomban) driverrel, maxi minőségben a 3870 már jobb volt. És még a HD4870 is közeledett a jobb nV kártyákhoz. Az persze Karácsonykor elment a jó kis gépemmel együtt, így azóta csak a neten figyelem a képmentéseket és a híreket az AMD meghajtóiról. Amúgy tök jó, hogy az egyik oldalon leírják, nem is észrevehető a képromlás, a másikon meg, hogy nézzük csak meg, erre ugyanazok a képek, és bizony mindegyiknél látszik az AMD hátránya, leginkább az árnyékolásnál, ill. az apró részletek elmosásánál. Hát nekem ne csalással legyen gyors egy VGA.
    Amúgy CCC-ben is ki lehet kapcsolni az optimalizálást, csak hát akkor mi a francnak rakta fel az ember az egész hóbelevancot? :Y

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés