- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
A feszültség-módosító fül akkor nem jelenik meg, ha a kártya nem támogatja a lehetőséget. Más ATI tulajokkal is előfordult ez (ezt írtam az elején figyelmeztetésül).
CCC-rel együtt tényleg megy, csak az egyik mindig felülírja a másik beállításait. Indításkor a CCC, ATT beállításkor meg az, végül az ember nem tudja, éppen mi, és milyen beállítással fut a gépén.Ja, hogy sima AT volt.
Azt én azért hanyagoltam, mert a leglehetetlenebb pillanatokban tudta kiakasztani a rendszert, bármiféle észrevehető ok nélkül.
Hogy GPU-t és memóriát mennyire lehet lelassítani, azt driver-e váltogatja, de a 7.11-gyel pl 303/303-on megy az XT-m 1,1V-on, Vista alatt meg ugyanez 351/405, az alatt már 1,45-re ugrik.
Alap 2D/3D bőven jó kártyakímélésre, játékprofilokat meg én az újabb game-ekhez hozok létre, ha szükséges. Szerencsére az optimalizálatlan (NFSPS) játékokon, és a Crysis-en kívül még semmi nem izzasztja meg igazán az 1950XT-t. Pro viszont alapból hűvösebb, nem kazán, mint a teljes XT paletta. Tuningolással azért így is lehet próbálkozni, csak behatároltabbak a lehetőségek.
A X-Coder tényleg ász, és még jobb minőségben is tudsz tömöríteni, mint más progikkal. DivX Encoder 1ó 15 p-es munkája Xilisoft/ImToo Video converter-tel 50p-1ó, X-Coder-rel 15-25p. Biztosan CCC-vel is gyors, csak a felület átkapcsolósdi, varázslósdi játéknak én már neki sem álltam. -
Speed®
titán
Fesz.szabályzás nincs, mert a Pronál nem lehetséges csak hadwareesen.
Azt is tovább nehezíti az OVP, szóval nem leányálom. Ne tuningolj, nem éri meg igazán a Proknál, nem érhető el látványos teljesítményjavulás vele.
Ha VModdal eléred hogy 700 körül szaladgáljon, az már érezhető kb..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Apple MacBook
- Hobby rádiós topik
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPhone topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- További aktív témák...
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- HPE Aruba IAP-315 Access Point AP
- Latitude 7430 27% 14" FHD IPS érintő i7-1265U 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Corsair RM 750 - tökéletes állapotban, dobozában eladó!
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3346, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest