Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- sidi: Régi Gépterem: 386
Új hozzászólás Aktív témák
-
modder
aktív tag
Csak arról vitázunk, hogy az általánosításod, miszerint "mindenki ORM-et akar csinálni" jól illett Athlon64+ azon kijelentésére, hogy " mondom ezt úgy, hogy építettem ORM-et."
Tehát itt már valaki írt ORM-tet, ezért volt létjogosultsága a közbefingásodnak
.
De Sk8erPeter ezt nem akarja 'összerakni' -
Sk8erPeter
nagyúr
Nyugodtan nagyképűsködhetsz, legfeljebb majd jól nem veszünk emberszámba.
(nehogy magadra vedd
)
Amúgy úgy tűnik, eléggé nem figyeltél az elejére, a tiéd előtt csak a Kohanából voltak itt kódrészek (meg persze az eredeti témakör kapcsán egy rövid kódrészlet), mert megvalósítási módszerek előnyeiről/hátrányairól diskuráltunk.
-
Sk8erPeter
nagyúr
Pedig jó volt az a komment oda.
(#20) modder : szerintem meg neked nincs igazad.
"nem jövőbeli szándékra utalt"
Akkor olvasd el ezt még egyszer: "Ez annyira szép, hogy mindenki ORM-et akar csinálni. Én is így kezdtem. Aztán ..."
Most nem szeretnék nyelvtani mondat-elemezgetésekbe belemenni, de ez arra utal, hogy "Ti még ott tartotok, hogy ORM-et akartok csinálni, nálam is volt egy ilyen időszak, de azóta komolyabb dolgokkal foglalkozom". Erre mondtam, hogy enyhe nagyképűség.
Remélem így már sikerült összerakni.
De mondatokon való lovaglásba ne menjünk bele. -
Sk8erPeter
nagyúr
Itt senki nem beszélt ORM-készítési szándékról.
Amúgy hogy őszinte legyek, meglehetősen nagyképűre sikerült a hozzászólásod.
Kb. így hangzott: valamikor még én is azon szenvedtem, hogy hogyan validáljak formot - Ti kis hülyegyerekek. Pedig vélhetően nem tudod behatárolni, itt ki mennyi időt szánt PHP-s fejlesztésekre. -
modder
aktív tag
ja, meg mindenki keretrendszert akar írni
Amúgy Athlon64+, egy szarkasztikus megjegyzés arra vonatkozóan, hogy te már írtál ORM-et:
Én is megírtam a múltkori ZH-t, igaz, hogy egyes lett, de végülis megírtamPersze ne vedd a szívedre, csak azt mondom, hogy csínján kell bánni ezekkel az önhivatkozásokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó PC - GTX 1070 OC i5 6600
- HP Elitebook 850 G8 FHD, i5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 17 FHD notebook - i7 9750H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest