- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
Szerintem csak a névvel van baj, asus és nem xiaomi. Én nem értem a fényerődolgot, nálam nem sötét. Garancia 2 év. Akksi jó. Fülesen szép a hang, kihangosítva nem tudom bevallom...csengőhangnál nem dobtam el soha...
. A micro usb jogos, de ahhoz képest gyorsan feltölt. Lehangoló, enervált a cikk valahogy, de aki szeretne egy szimpla jó készüléket ami két napig komolyabb használattal is bírja az vegye meg, végülis a cikkíró se tudott belekötni. A droid is ha alap akkor gyártó és tesztelőfüggő hogy negatívum vagy pozitívum. Vetélytársat se sikerült mellétenni a cikk végén, csak xiaomit hogy más liga...hát én note ellenében döntöttem asus mellett, nem értem miért ne lehetne összemérni. Huawei liteoknál meg noccsos tömegnél sztem sokaknak ez a szimpatikusabb. Nekik gsmarenan is van teszt, egy két plusz infót ad pl. Zenelejátszás minősége fülessel.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest