- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke farmerzsebe
- Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minimalista pénztárca - Focx C2 Advanced
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
barm
tag
Amirol itt szo van, hogy 6os androiddal rosszabb lett az üzemidő, az minden laserre vonatkozik? 5 es 5,5 collosra is? A linken az 5,5ös jön be, csak azert kerdezem.
Nem talalta meg valaki a megoldast, hogy ne meruljon jobban a telefon? En is szivesen feltennem az uj szoftvert, de nem akarok kitolni magammal.
Amugy eddig nagyon tetszik a telefon, csak a ne zavarjanak funkciot nem teljesen ertem. Nem tudnatok elmagyarazni? Mikor van ki- es bekapcsolva? -
törölt tag
Hét igen egy biztos. Ha Asust veszek akkor egy ideig letiltom a szoftverfrissítést.
Amúgy mostanáig z3 compact telefonom volt, de hiába volt anno csúcstelefon most 1 év után elhalálozott. Szóval nem költök sokat többet telefonra ezt megfogadtam.Amúgy az euronicsba miért csak 1 év garit adnak rá?
-
-
őstag
Utolsó gondolat az árakról.
Jóval többért vettem?
Az Asus-t 60-ért vettem az ediginél.
A Honor 7-et 70-ért vettem, szintén újan, garanciával. Esetleg nézz utána, mennyi is ez a telefon boltban, a legutolsó sufnigsm-nél is 92-93e.Tekintve azt a különbséget amit én fizettem, mi az a jóval több? A két készüléket nem is lehet egy lapon említeni, az Asus egy olcsó játékszer a Honor-hoz képest. Minőségben, tudásban, tulajdonságokban. Mindenben.
Off befejezve.
Mindenkinek élményekben gazdag használatot a Laser-hez.
Tech-No-Logical World.
-
őstag
Nem került 2x annyiba, itt vettem, új, (holnap érkezik), 70e -ért postával.
Fotóval nem tudok szolgálni, de az a pár kép elég volt ahhoz, hogy azt írjam, amit, töröltem őket.
Verőfényes időben azt mondom, vállalható (de melyik nem), viszont már itt is erősen mosott, részlettelen képek születtek. Szigorúan automata módról beszélek, másra nem is való egy kapd elő és lődd "telefon". Nálam.Tech-No-Logical World.
-
őstag
Én nagyot csalódtam a fotók minőségében, az előző Honor 4x-em messze-messze lekörözi.
Ez annyira fájó pont volt, főleg, hogy a fotóra lett kihegyezve a készülék (vagy csak a fókuszálás sebességére, de ez sem nyert meg egyáltalán), hogy a mai napon a készüléket visszaküldtem, elállási joggal.
A videó még elmegy szódával, de semmi extra.Honor 7 lesz a következő.
Tech-No-Logical World.
-
-
zjuhasz
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
- iPhone 16 Pro Max 256GB fehér White Titanium
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 33 töltéssel 2025. 10.30-ig Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest